Így néznek ki a Michelin-csillagos rakott krumplik
Írta: Street Kitchen - 2014-05-14 10:32

Május végén ismét Gourmet Fesztivál! Az eddiginél is nagyobb étterem-felhozatal mellett idén három kiemelt gasztro-téma is megjelenik a buliban: nemzetek konyhája, street food és a világ egyik legegyszerűbb kajája, a rakott krumpli. Ez utóbbinak cifrázására szinte végtelenek a lehetőségek, mi most a GastroArt-Electrolux Élménykonyhában tartott sajtótájékoztatóra belógva azt néztük meg, hogy mi jut eszébe erről az ételről a három magyar Michelin-csillagos séfnek. Sárközi Ákos (Borkonyha) és Miguel Rocha Vieira (Costes) fine-dining kreációval villantott, Széll Tamás (Onyx) pedig vagányan azt mutatta meg, hogy hogyan készít egy csillagos séf vasárnap ebédre flikkflakk nélküli hétköznapi kaját. Mind a három nagyon király lett, nézzétek meg a videót!

Gyertek a Gourmet Fesztiválra, a Street Kitchen is ott lesz!

NÉZZÉTEK A TÖBBI VIDEÓNKAT IS, ÉS KÖVESSETEK MINKET FACEBOOKON ÉS INSTAGRAMON!

rakottkrumpli.jpg

komment komment
tovább

A bejegyzés trackback címe:

http://streetkitchen.hu/api/trackback/id/tr486160933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Kommentek