Mascarponés-csirkés pasta
Írta: Street Kitchen - 2016-09-10 20:55

Ha laza kajára vágytok, mindenképp próbáljátok ki ezt a pastát, amit a mascarponés mártás, a finom csirkehús és a lepirított koktélpari tesz naggyá. 

Mascarponés-csirkés pasta

Hozzávalók:

  • 50 dkg linguine tészta
  • 50 dkg csirkemell
  • 25 dkg koktélparadicsom
  • 25 dkg mascarpone
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 marék bébispenót
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 db cukkini
  • 1 csipet kakukkfű
  • Szerecsendió
  • Reszelt parmezán

A tésztát, bő vízben megfőzzük. Egy serpenyőbe olívaolajat hevítünk és megpirítjuk rajta a koktélparadicsomokat, mjd félretesszük őket. A serpenyőben visszamaradt olívaolajra tesszük a felaprított fokhagymát, a felkockázott csirkemellet és a felkarikázott cukkinit. Miután megpirultak, hozzákeverjük a mascarponét, a kakukkfüvet és reszelünk bele szerecsendiót. Adunk hozzá egy merőkanállal a tészta főzővízéből is. Belekeverjük a bébispenótot és a kifőtt tésztát. Végül a tetejére teszünk a sült koktélparadicsomokból és reszelt parmezánnal szórjuk meg az egészet.

komment komment
tovább

A bejegyzés trackback címe:

http://streetkitchen.hu/api/trackback/id/tr7411691017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Kommentek