Harcsa bolognai

Először mi is felkaptuk a fejünket rá, aztán megkóstoltuk. Király lett!

Vega rakott köleses édesburgonya

Serpenyőben pár csepp olajon megpirítjuk a szeletekre vágott gombát, majd kiszedjük és félretesszük. A kölest kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük. 2 evőkanál olajon megpirítjuk a kockákra vágott hagymát és a szeletelt fokhagymát. Rádobjuk a felkockázott kaliforniai paprikát, azt is lepirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát is. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a bazsalikommal, majorannával és oregánóval. Hozzáöntjük &hellip; <a href="https://streetkitchen.hu/vegetarianus-etelek/vega-rakott-koleses-edesburgonya/">Continued</a>
Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások