Hozzávalók
A mandulás morzsához
- 50 g mandulaliszt
- 50 g finomliszt
- 50 g kristálycukor
- 50 g hideg vaj
A smoothie-hoz
- 1 db alma
- ½ db citrom leve
- 1 db banán
- 30 g zabpehely
- 150 ml mandulatej
- ½ tk őrölt fahéj
- 2 ek méz
A tálaláshoz
- 1 db alma
- ½ db citrom leve
- 15 szem málna
- 30 g pirított mandulaszirom
- 30 g NUTELLA®
Hozzávalók
A mandulás morzsához
- 50 g mandulaliszt
- 50 g finomliszt
- 50 g kristálycukor
- 50 g hideg vaj
A smoothie-hoz
- 1 db alma
- ½ db citrom leve
- 1 db banán
- 30 g zabpehely
- 150 ml mandulatej
- ½ tk őrölt fahéj
- 2 ek méz
A tálaláshoz
- 1 db alma
- ½ db citrom leve
- 15 szem málna
- 30 g pirított mandulaszirom
- 30 g NUTELLA®
Az almás pite smoothie bowl első lépéseként a morzsával kezdjük. A hozzávalókat egy keverőtálban összedolgozzuk, majd fóliába csomagolva hűtőbe tesszük kb. 30 percre. Ezután nagy lyukú reszelőn lereszeljük egy sütőpapírral kibélelt tepsire, és 170 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük.
A smoothie hozzávalóit egy turmixba pakoljuk, és krémes állagúra turmixoljuk. Az almát felkockázzuk, és összekeverjük egy kevés citromlével. A smoothie-t tálakba öntjük, a tetejére szórjuk a mandulás morzsát, majd málnával, az almakockákkal és a pirított mandulaszirommal díszítjük. Végül NUTELLA®-val megcsorgatva tálaljuk.
Elkészítési idő: 50 perc
Ha tetszett az almás pite smoothie bowl NUTELLA®-val receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!