Hozzávalók
- 70 g szárított paradicsom
- 100 ml olaj (a szárított paradicsomról)
- 1 csipet chili
- só, bors
- 1 ek aprított petrezselyem
- 1 konzerv vörösbab
- 14 db toast kenyér
- 7 szelet sonka
- 7 szelet sajt
- kb. 100 g vaj
Babkrémes-sonkás-sajtos gofri
Hozzávalók
- 70 g szárított paradicsom
- 100 ml olaj (a szárított paradicsomról)
- 1 csipet chili
- só, bors
- 1 ek aprított petrezselyem
- 1 konzerv vörösbab
- 14 db toast kenyér
- 7 szelet sonka
- 7 szelet sajt
- kb. 100 g vaj
A szárított paradicsomot és olaját, a chilit, a sót, a borsot, a petrezselymet, illetve az átszűrt és átmosott babkonzervet egy aprítógépben krémmé daráljuk. A kenyereket megkenjük a krémmel, ráteszünk egy-egy szelet sonkát és sajtot, majd a kenyerek tetejét.
A szendvicsünket kívülről megkenjük vajjal, majd gofrisütőben, franciapirítós-sütőben vagy egy kontaktgrillben megsütjük őket.
Ha tetszett a babkrémes-sonkás-sajtos gofri receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!