Hozzávalók
- 1 db fonott kalács
- 4 ek mascarpone
- 1 db nagyobb banán
- 1 marék csokipasztilla
- 2 db tojás
- 50 ml tej
- 2 csipet barna cukor
Hozzávalók
- 1 db fonott kalács
- 4 ek mascarpone
- 1 db nagyobb banán
- 1 marék csokipasztilla
- 2 db tojás
- 50 ml tej
- 2 csipet barna cukor
A kalácsokat felszeleteljük, mindegyiket megkenjük mascarponéval, rápakolunk pár szelet banánt és belenyomkodunk pár szem csokipasztillát. Összeborítjuk a kalácsokat, mint egy szendvicset. A tojásokat a barna cukorral és a tejjel összekeverjük.
Mindegyik “szendvicset” megforgatjuk a tojásban, majd egy serpenyőben kb egy kisujjnyi vastagságú forró olajban megsütjük a szendvicsek mindkét felét, mintha bundás kenyeret sütnénk. Fahéjas porcukorral és juharsziruppal tálaljuk.