Hozzávalók
A töltelékhez
- 50 g vaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 100 g friss bébispenót
- só, bors
- 80 g cheddar
A bundázáshoz
- 100 ml tej
- 2 tojás
- só, bors
- 4 szelet rozsos barna kenyér
- 60 g pankomorzsa
A sütéshez
- 3 evőkanál olaj
Full extrás spenótos-sajtos bundáskenyér-szendvics
Hozzávalók
A töltelékhez
- 50 g vaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 100 g friss bébispenót
- só, bors
- 80 g cheddar
A bundázáshoz
- 100 ml tej
- 2 tojás
- só, bors
- 4 szelet rozsos barna kenyér
- 60 g pankomorzsa
A sütéshez
- 3 evőkanál olaj
Felhevítünk egy serpenyőt, rádobjuk a vajat és az enyhén összezúzott fokhagymát, gyorsan beleforgatjuk a spenótot, és hagyjuk, hogy az összeessen.
A tejet egy tálban összekeverjük a tojásokkal, sózzuk, borsozzuk, majd ebbe áztatjuk a kenyérszeleteket. A szendvicsekhez két-két szelet közé töltjük a spenótot és a lereszelt cheddart, majd a pankomorzsába forgatjuk őket.
Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, és kis lángon, oldalanként 4-5 perc alatt lassan megsütjük rajta a szendvicseket.
Ha tetszett a full extrás spenótos-sajtos bundáskenyér-szendvics receptje és kíváncsiak vagytok, még milyen kajákat készítettünk a Megúszós 2-ben, irány az SK SHOP!