Hirdetés

Fűszeres mini kolbászok reggelire

Hirdetés

Fűszeres mini kolbászok reggelire

Hirdetés

Ezek a mini kolbászok egy fullos zöldségkörettel tutira felpörgetnek egész napra! Remek reggeli a korán ébredőknek, na meg persze király brunch ötlet a későn kelőknek is! Ha nem szerettek hamar megéhezni, akkor ezzel a recepttel próbálkozzatok!

Hozzávalók 2 személyre:

A kolbászokhoz:

  • 250 g darált marhahús
  • 2 csipet só
  • 2 csipet bors
  • 3 csipet pirospaprika
  • 1 csipet majoranna
  • 1 csipet rozmaring

A körethez:

  • 3 nagyobb gombafej
  • ½ fej lilahagyma
  • 1 kaliforniai paprika
  • olaj
  • só, bors
Fotó: Szilágyi Nóri

A darált húst alaposan összegyúrjuk a fűszerekkel és kis rudacskákat formázunk belőlük, majd egy serpenyőben, forró olajon megsütjük őket és félrerakjuk. A zöldségeket szeletekre vágjuk. A serpenyőt újra felforrósítjuk, ha szükséges még egy kevés olajat öntünk bele és beledobjuk a zöldségeket. kb 5 percig pirítjuk őket, majd amikor már színt kaptak és keveset puhultak, de még roppanósak, akkor tálaljuk a megsütött kolbászokkal.

Fotó: Szilágyi Nóri

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások