Háromsajtos-tojásos quasedilla

Hozzávalók

2
főre
+
3 db tojás
só, bors
2 db tortillalap
1 ek mustár
80 g vörös cheddar
50 g trappista sajt
1 db camembert
½ csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Háromsajtos-tojásos quasedilla

Gyors reggeli, amit még melóba is magaddal vihetsz, sőt akár útközben is simán megeheted!
Kipróbáltam, jóóó lett!
7
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
3 db tojás
só, bors
2 db tortillalap
1 ek mustár
80 g vörös cheddar
50 g trappista sajt
1 db camembert
½ csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A quasedillához a tojásokat egy kisebb tálban felverjük egy villával, majd közepesen forró serpenyőbe öntjük, és kevergetve, 1-2 perc alatt lágyabb rántottát készítünk belőlük, közben sózzuk, borsozzuk. 

A tortillalapokat kiterítjük, megkenjük őket mustárral, ráreszeljük a vörös cheddart és a trappista sajtot. Rárakjuk a rántottát és a szeletekre vágott camembert-t, majd megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, és egy száraz serpenyőben, a közepesnél kicsit magasabb hőfokon, oldalanként 1-2 perc alatt megsütjük őket. Kettévágjuk, és már fogyaszthatjuk is.

Háromsajtos-tojásos quasedilla
Háromsajtos-tojásos quasedilla

Előkészítés: 10 perc
Sütés: 10 perc
Összesen: 20 perc

Ha tetszett a háromsajtos-tojásos quasedilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több quasedilla a rohanós reggelekre:

Tonhalas quesadilla
Spenótos-gombás quesadilla

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?