Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Hozzávalók

6
darabhoz
+
20 dkg liszt
1 tk só
1 csipet frissen őrölt bors
2 nagy csipet szárított rozmaring
2 egész tojás
15 dkg puha vaj
10 dkg aszalt paradicsom
1 tk szárított bazsalikom
10 dkg kockákra vágott sonka
2 ek natúr joghurt
10 dkg kecskesajt
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Húsvéti szupermuffin kecskesajttal

Ez a villámgyorsan elkészíthető muffinrecept nem hiányozhat a repertoárodból. A húsvéti asztalon is remek helye lesz, de az év bármelyik szakában nagy sikert arathatsz vele ha elkészíted, úgyhogy csekkold is a receptet és még ma állj neki elkészíteni!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

6
darabhoz
+
20 dkg liszt
1 tk só
1 csipet frissen őrölt bors
2 nagy csipet szárított rozmaring
2 egész tojás
15 dkg puha vaj
10 dkg aszalt paradicsom
1 tk szárított bazsalikom
10 dkg kockákra vágott sonka
2 ek natúr joghurt
10 dkg kecskesajt
Bevásárlólistához adom

A liszthez adjuk a sót, frissen őrölt borsot és a rozmaringot. A tojásokat a vajjal alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt aszalt paradicsomot, a szárított bazsalikomot, a kockákra vágott sonkát, a natúr joghurtot és átkeverjük. Ezután mehet bele a liszt, majd újból átkeverjük a tésztát. Kibéleljük a formákat muffin kapszlikkal és fagyiskanál segítségével beleadagoljuk a tésztát. Darabolt kecskesajtot teszünk a tetejükre, kissé belenyomkodjuk a tésztába és 180 C-ra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük őket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások