Hirdetés
Bespájzolva

Tonhalas reggeli palacsinta

Hozzávalók

6 - 8
darabhoz
+

A palacsintákhoz

120 g liszt
8 g sütőpor
só, bors
2 db tojás
1 tk mustár
250 ml tej
2 db olajos tonhalkonzerv (2 x 185 g)
80 g zöld olajbogyó
1 csipet zöldfűszer
olaj a sütéshez

A tálaláshoz

2 db tojás
sajtkrém
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tonhalas reggeli palacsinta

Tonhalat nemcsak egy könnyű salátába érdemes tenni, hanem egy napindító fullos reggelibe is.
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

6 - 8
darabhoz
+

A palacsintákhoz

120 g liszt
8 g sütőpor
só, bors
2 db tojás
1 tk mustár
250 ml tej
2 db olajos tonhalkonzerv (2 x 185 g)
80 g zöld olajbogyó
1 csipet zöldfűszer
olaj a sütéshez

A tálaláshoz

2 db tojás
sajtkrém
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A lisztet, a sütőport, 2 csipet sót és 1 csipet borsot összekeverünk, majd összedolgozzuk a tojással, a mustárral és a tejjel is. A tonhalkonzervet belemorzsoljuk a masszába, az olaját is belelocsoljuk. Az olajbogyókat negyedeljük, és azt is a masszába keverjük. Ízlés szerint szórunk bele zöldfűszert is.

Serpenyőt hevítünk, közepesen magas hőmérsékletűre, majd egy-egy evőkanál olajon a tojások mindkét felét ropogósra sütjük. A sárgája így még folyni fog, de a szélei finom ropogósak lesznek.

A bekevert masszát közepes lángon oldalanként 2-2 percig sütjük. Sajtkrémmel és a tojással tálaljuk a palacsintákat.

Tonhalas reggeli palacsinta

Ha tetszett a tonhalas reggeli palacsinta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások