Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Hozzávalók

2
személyre
+
½ db padlizsán
½ db cukkini
½ db piros kaliforniai paprika
½ fej lilahagyma
só, bors
szárított bazsalikom
szárított majoranna
2 db tortillalap
2 ek tejföl
1 db mozzarella (125 g)
friss snidling
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Ütős quesadilla sült zöldségekkel

Nagy ritkán, amikor megunjuk a rántottát, a zabkását és a szendvicset reggelire, akkor kitalálunk valami frankó kaját, ami lehetőleg sokkal laktatóbb, mint az előbb felsoroltak. Ez a sült zöldséges sajtos quesadilla pedig pont megfelel a fenti kritériumoknak: laktató, különleges és isteni finom!
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+
½ db padlizsán
½ db cukkini
½ db piros kaliforniai paprika
½ fej lilahagyma
só, bors
szárított bazsalikom
szárított majoranna
2 db tortillalap
2 ek tejföl
1 db mozzarella (125 g)
friss snidling
Bevásárlólistához adom

Fotó: Gál BettinaA padlizsánt és cukkinit vékonyabb karikákra, a kaliforniai paprikát és lilahagymát kisebb csíkokra vágjuk. Kevés olajon egy serpenyőben (vagy grillen) lepirítjuk őket, közben sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a szárított fűszereket. A tortillákat megkenjük tejföllel, ráhalmozzuk a zöldséget, rakunk rájuk szeletekre vágott mozzarellát, aprított snidlinget, félbehajtjuk és grillserpenyőben pár perc alatt mindkét oldalát megsütjük.

Fotó: Gál Bettina
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások