Hirdetés

5 hangulatos és egyszerű ünnepi dekorációs tipp – pillanatok alatt karácsonyi hangulatot varázsolhatsz

Hirdetés

5 hangulatos és egyszerű ünnepi dekorációs tipp – pillanatok alatt karácsonyi hangulatot varázsolhatsz

Hirdetés
Ha nincs MacGyverhez hasonló kézügyességed, de te is szeretnéd szépen kicsinosítani a lakást karácsonyra, akkor ezeket az ünnepi dekorációs tippeket próbáld ki!
Hirdetés

Te is szeretsz gyönyörködni a karácsonyi díszítésben, és idén a saját otthonodat is szeretnéd hangulatossá tenni? Ha egyszerű, időspóroló ünnepi dekorációk után kutatsz, itt állj meg, mert már meg is találtad őket!

Karácsonyi asztaldísz borospohárból

Ehhez a karácsonyi asztaldíszhez alig kell valami, mégis nagyon ötletes. Fogj 2-3 nagyobb, öblösebb borospoharat, néhány apró üveggömböt és tömbgyertyákat. Tedd a gömböket a poharakba, majd borítsd le fejjel lefelé a “vázákat”, és helyezd rá a gyertyákat! Ha még több csillogásra vágysz, tekerd körbe a poharakat vékony, elemes fényfüzérrel, és tedd őket egy fémtálcára! Arra vigyázz, hogy olyan helyre tedd a kompozíciót, ahol nem vered le sem a poharakat, sem a gyertyákat.

Kép forrása: Pinterest

Ünnepi dísz termésekkel

Ha a naturális díszeket szereted, akkor ezt imádni fogod! Egy átlátszó mécsestartóba tegyél egy tömbgyertyát, helyezd egy szép tálcára, és készítsd el a díszítést a mécsestartó köré! Használhatsz tujaágakat, de ha jobban tetszik, fenyőágakat is. Nagyon feldobja az egészet a piros és a fehér magyal, valamint a kisebb-nagyobb tobozok.

Kép forrása: Pinterest

Hangulatos dísz befőttesüvegből

Ehhez a dekorációhoz tökéletesen elegendő lesz egy befőttesüveg, egy jópofa karácsonyfadísz meg egy kevés műhó – de ha épp nincs, akkor a cukor is ugyanúgy megteszi. Az üveg aljára szórj egy kevés műhavat, helyezd el a díszt, zárd le az üveg tetejét, és köss köré egy masnit! Voilà, már kész is a hangulatos karácsonyi dekoráció!

Kép forrása: Pinterest

Színes cukrok, üveggömbök látványos tartókban

A lehető legmegúszósabb ünnepi dekoráció következik! Tény, ehhez szükséged lesz néhány feltűnőbb cukorka- vagy süteménytartóra és színes karácsonyi cukrokra, de cserébe 2 perc alatt elkészülhetsz. Az egyik tartóba tegyél masnikat, a másikba üveggömböket, a harmadikba cukrokat, és tedd egymáshoz közel őket! Az előszobában vagy a nappaliban szuperül fognak mutatni.

Kép forrása: Pinterest

Aranyos ünnepi csillogás

Ha szereted az arany és a bronz színű karácsonyi dekorációkat, akkor ezt készítsd el! Fogj egy széles üvegvázát, helyezz bele többféle árnyalatú aranygömböt, valamint tobozt, és vezess köztük végig egy vékony, melegfehér színű fényfüzért! Tedd olyan sarokba, ami szem előtt van, de nincs más fényforrás a közelben – nagyon hangulatos lesz!

Kép forrása: Pinterest

Ha tetszett a cikk, akkor gyere vissza holnap, és nyisd ki a következő adventi ablakot a kalendáriumban. Exkluzív tartalmakért lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek az Instagramon, vagy csekkoljátok a videóinkat.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?