Sokszor egy ételnél a legnehezebb feladat a köret kitalálása. Most egy nagyon egyszerű rizses verziót mutatok nektek: aszalt meggyel és spenóttal. Kísérletezzetek az aszalt gyümölcsökkel bátran, nem csak a sütiknél, hanem a sós ételekben is, mert nagyon fel tudják dobni! :)
A fekete rizst sós vízben megfőzzük. Nem kell megijjedni, sokkal keményebb lesz mint a fehér. Ha megfőtt, leszűrjük és kihűtjük. Egy nagy keverőtálban a rizst összeforgatjuk az olívaolajjal, aszalt meggyel, spenóttal és ha akarunk tehetünk egy keveset a ricottából is belőle. A ricottával megszórva és olívaolajjal meglocsolva tálaljuk. Sült húsok, halak, grillezett sajt mellé is tökéletes köret.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.