Ez az egyszerű, sütés és főzés nélküli cukkinipesztó tökéletes mártogatós, szendvicsfeltét, de miért ne dobhatnál fel vele egy tésztát is? A friss és egészséges alapanyagoknak köszönhetően garantáltan ez lesz az új kedvenc pesztód!
A cukkiniket alaposan megmossuk, kis kockákra vágjuk, a parmezánt pedig lereszeljük. A pesztó összeállításához egy turmixban krémesre zúzzuk őket a többi hozzávalóval. Csatos üvegben, hűtőben tároljuk.
Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a cukkinipesztó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Ezek a cukkinis recept is érdekelhetnek a Street Kitchenről:
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.