Hozzávalók
- 600 g málna
- ½ db citrom héja és leve
- 200 g 3:1 befőzőcukor
- 12 db bazsalikomlevél
- 80 g fehér csokoládé
Hozzávalók
- 600 g málna
- ½ db citrom héja és leve
- 200 g 3:1 befőzőcukor
- 12 db bazsalikomlevél
- 80 g fehér csokoládé
A málnához reszeljük a citromhéjat, belefacsarjuk a citromlevet, és összekeverjük a befőzőcukorral. Átkeverjük, felforraljuk, majd forrástól számítva 4-5 percig főzzük. A végén belekeverjük az apróra vágott bazsalikomlevelet és a csokit is. Sterilizált üvegekbe töltjük, jó szorosan rácsavarjuk a tetőket, és készen is vagyunk.
Ha tetszett a fehér csokis málnalekvár receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!