Hirdetés

Pasta édesköménnyel és szalámival

A lényege: a cucc!
Hirdetés

Így fagyaszd le a friss zöldfűszereket

Most adunk egy príma tippet, hogy ha épp burjánzanak a kertben a szuperebbnél szuperebb zöldfűszerek, akkor hogyan tudjuk őket később, akár télen is felhasználni!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Apróra vágjuk vagy tépkedjük a kedvenc zöldfűszereinket.

Beleszórjuk egy jégkockatartó mélyedéseibe.

Felöntjük olívaolajjal, berakjuk a fagyasztóba őket, majd bármikor mikor kedvünk tartja kiveszünk egy darabot a jégkockatartóból és forró serpenyőben olaj “helyett” használjuk!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások