Hozzávalók
- 1 rúd vanília
- 350 g túró
- 100 g porcukor
- 250 g görög joghurt
- 1 db citrom héja
- 1 db narancs héja
- 1 - 1 ½ tk porzselatin
Hozzávalók
- 1 rúd vanília
- 350 g túró
- 100 g porcukor
- 250 g görög joghurt
- 1 db citrom héja
- 1 db narancs héja
- 1 - 1 ½ tk porzselatin
A vanília magját kikaparjuk, és egy aprítógépbe tesszük a túróval, a porcukorral és a joghurttal. Olyan krémesre turmixoljuk, amennyire csak tudjuk, majd egy sűrű szövésű szitán átpaszírozzuk. Belereszeljük a citrom és a narancs héját, majd a zselatint beletesszük 1-2 evőkanál vízbe, hagyjuk állni 1 percig, majd pár másodperc alatt megolvasztjuk a mikróban, és folyamatos keverés mellett a túrókrémhez adjuk. A mixet kis tálakba kanalazzuk, vagy egy habzsákot is segítségül hívhatunk.
Ha tetszett a házi túrókrém receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!