Ebben a videóban megmutatjuk, hogy készítsétek elő a brokkolit és a kelkáposztát egy salátához vagy akár egy rakott egytálételhez, úgy, hogy ropogósak és gyönyörű zöld színűek maradjanak.
A blansírozás alapja egy lobogó, sós, forró víz, majd egy hideg zuhany.
Elsőként a brokkolit szétszedjük rózsáira és ugorhatnak is a forró vízbe, 2 percig főzzük és végül jeges tálba tesszük őket, hogy megállítsuk a főzési folyamatot.
A kelkáposzta leveleit nagyobb darabokra vágjuk és úgy, mint a brokkolinál őket is leforrázzuk. 2 perc után mehetek is a hideg vízbe.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.