Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Birkapörkölt, ahogy mi szeretjük

Birkapörkölt forever!

Kürtőskalács sütőben

Néhány doboz sör ezt is megoldotta. ;)
Hirdetés

Zé konyhai tippjei-avokádó, gyömbér, spárga

Ebben a videóban megmutatjuk nektek, hogyan tudjátok legegyszxerűbben kiszedni az avokádó magját, meghámozni a gyömbért és előkészíteni a spárgát!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Lássuk az avokádót! Egy éles késsel körbevágjuk a mag körül az avokádó húsát, így pedig egyszerűen meg is tudjuk felezni őket. Ezután már csak egy éles kés és egy határozott mozdulat kell és már ki is kaphatjuk a magot.

A gyömbérhámozásnál letörünk egy darabot amennyire szükségünk van. Előkapunk egy kiskanalat, amivel szépen körbekapargatjuk a gömbért, így pikk-pakk megtudjuk őket tisztítani. Ezután már csak a szeletelés marad hátra és dobhatjuk is a kedvenc ételünkbe.

A tavasz egyik legtutibb zöldségét, a spárgát úgy tudjuk legkönnyebben előkészíteni, hogy az alsó, fás részét, amire nem lesz szükségünk, egy laza mozdulattal letörjük, a másik része pedig már mehet is a serpenyőbe vagy a levesbe!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások