Hirdetés

Paradicsomi helyre csöppentünk a Balatonnál, a helyi szakácsnő főzött nekünk ebédet

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Rónaszéki Sebestyén: Elbizonytalanodtam, hogy kit válasszak

Rónaszéki Sebestyén eleinte Miklósa Erika és Trokán Nóri között vacillált, majd Curtis is képbe került, miután ő is megfordult az énekes produkciójára. Végső döntését azzal indokolta, hogy szerinte az általa választott coach segítségével tudja majd elérni céljait a karrierjében.

Trokán Nóri testvére és barátnője is titokban jelentkezett a The Voice-ba

A The Voice negyedik Válogatóján nem csak a versenyzők hengerelték le a közönséget. Trokán Nóri megmutatta, milyen dallal érkezne a tehetségkutatóba, Manuel pedig rendhagyó előadással szórakoztatta coachtársait. De nem a rapper volt az egyetlen, aki meglepetést okozott a stúdióban.

Curtis: Ha szexelni akar, mindig a fenekét tolja oda nekem

Curtis és barátnője, Barnai Judit is próbára teszik magukat a Nyerő Páros hetedik évadában. „Meg szeretnénk nyerni természetesen” – mondta a rapper, aki elárulta, hogy nem a taktika híve, és végig őszintén fognak játszani. A páros több fóbiától is szenved: Judy a csúszómászóktól retteg, Curtis pedig a tériszonyos, emellett a pókoktól is irtózik. Az is kiderült, hogy ki a dominánsabb a kapcsolatukban: „Egy rendes nő elvárja, hogy egy férfi hordja a nadrágot” – vallja Curtis.

Magyar Elektra: Sok nehézség volt az én sorsomban – Trokán Nóri húga is megmutatja tehetségét a The Voice-ban

Magyar Elektra szeretné, ha az emberek tudnák, hogy mennyivel nehezebb neki bizonyítani, mint azoknak, akik nem művészcsaládból érkeznek.

A Connectini költségcsökkentő megoldást kínál a használt autók adásvételi és üzemeltetési problémáira

Kálmán Gábor, villamosmérnök és Horváth Oszkár, közgazdász és programozó legújabb termékükkel érkeztek a Cápák elé. A Connectini vállalkozóinak az a célja, hogy találmányukkal csökkentsék a használt autók fenntartási és javítási költségeit, és hogy egy adásvétel utáni vitás helyzetben a fizetési kötelezettség ne a vétlen félre háruljon. A termék értékesítésének felépítéséhez most 60 millió forintra lenne szükségük 29%-os tulajdonrészért cserébe.

Balogh Benjámin: Bukott diák (Zámbó Jimmy)

Balogh Benjámin a The Voice harmadik meghallgatásán Zámbó Jimmy Bukott diák című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Miklósa Erika: El is szégyelltem magam opearaénekes létemre, hogy mit is művelek – Teran Villarel Máté Antónió fog még meglepetés okozni a The Voice-ban

Teran Villarel Máté Antónió olyan hangulatot és bulit csinált a The Voice színpadán, hogy Curtis és Miklósa Erika nem bírt a székben maradni. Végül mind a ketten kampányoltak a 19 éves ecuadori-magyar fiúért, aki ugyan nehezen, de meghozta a döntést. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Bántalmazott gyerek voltam” – Trokán Nóri húga állandó célpont volt az iskolában

Magyar Elektra senkinek sem szólt arról, hogy próbára teszi magát a The Voice-ban. „Nem tudtam róla, hogy jön, lesokkolódtam rendesen” – mesélte Trokán Nóri, aki a közös családi múltjukról is mesélt. Elektra elárulta, hogy az iskolában állandóan gúnyolták a társai, például azzal, hogy nem olyan sovány, mint a testvére.

Ezeket láttad már?