Hirdetés

Hogyan süssünk rozé kacsamellet?

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Kovács Patrícia: Ha jobban figyelnénk egymásra ebben az országban, kiderülne, hogy mekkora baj van

Sokan azért nem segítenek egy látássérült embernek az utcán, mert nem tudják, mit kell tenni, pedig csak meg kellene kérdezni, hogy tudnak-e valamiben segíteni – mondta Kovács Patrícia, aki alapítványával, önkéntes munkával igyekszik a társadalmilag fontos ügyek mellé állni. Gyerekszínészként Haumann Péter és Kulka János volt a legmeghatározóbb számára, akikkel az Operettszínházban játszott együtt. Barabás Évinek a Portréban arról is mesélt, hogy miért tartaná luxusnak, ha unatkozhatna.

Járai Máté elmondta, miért búcsúzik a Reggelitől

„Tudtam, hogy a Reggeli nem egy nyugdíjas állás” – mondta a Fókusznak Járai Máté, aki kissé csalódott a Reggeliből való távozása miatt, de szó sincs haragról.

Jön az Éden Hotel, ahol a szingliké a főszerep

A legszexibb stratégiai játék Mexikóban várja a játékosokat, hogy a luxushotel falai között versenybe szálljanak a 20 millió forintos fődíjért.

Lénárd egy másik pasi karjaiba taszítja Timit?

Berényi Timi ledobja a textilt, Brian részegen őrjöng és egy szirénázó mentő is feltűnik a krimisorozat 13. epizódjában. Ki vagy te – elérhető az RTL+ streamingfelületén.

Megijedt saját zsenialitásától a vállalkozó – design és innováció díjas termék a Cápák közöttben

Holló Csaba egy olyan találmánnyal állt a Cápák elé, amivel úgy érzi, világsikert fog csinálni. Állítása szerint magyar fejlesztéssel még nem sikerült olyan eredményt elérni, mint amit a biciklik nyeregcsövébe rejtett zárszerkezete, a LockInvisible láthatatlan kerékpárzárjával elért.

Karrier RTL Produkcióknál

Ha Te is szeretnél produkcióink sikeres csapatainak tagja lenni és megfelelsz az alábbiakban meghirdetett számodra is érdekes pozíció feltételeinek, jelentkezz hozzánk!

Fekete Dávid állítja, egyik ügyfele bezárta egy telephelyre, és kényszerítette több milliós tartozás elismerésére

Mindent tagad, ártatlannak vallja magát, és meglepő kijelentéseket tett maratoni hosszúságú vallomásában kedden a bíróságon Fekete Dávid énekes, akit 322 millió forintos csalással vádolnak.

Ezeket láttad már?