Hozzávalók
- 115 g vaj
- 3 ek holland kakaópor
- 120 ml tej
- 250 g cukor
- 100 g étcsoki
- 120 g mogyoróvaj
- 300 g zabpehely
Sütés nélküli zabpelyhes keksz
Hozzávalók
- 115 g vaj
- 3 ek holland kakaópor
- 120 ml tej
- 250 g cukor
- 100 g étcsoki
- 120 g mogyoróvaj
- 300 g zabpehely
A vajat, a kakaóport, a tejet, a cukrot és az étcsokit összeforraljuk egy edényben, hogy minden hozzávaló összekeveredjen és felolvadjon. Belekeverjük a mogyoróvajat és a zabpelyhet, majd sütőpapíros vágódeszkára adagoljuk a „tésztát”, mindegyik „kekszünket” korong alakúra formázzuk, és hűtőbe rakjuk őket dermedésig.
Ha tetszett a sütés nélküli zabpelyhes keksz receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!