Hirdetés

Körettel sült csirkeszárnyak

Hozzávalók

4
főre
+
1 ek mustár
400 ml olaj
3 - 4 gerezd zúzott fokhagyma
1 tk pirospaprika
1 mk kömény
2 csipet kakukkfű
só, bors
1 kg csirkeszárny

A körethez

3 szál sárgarépa
2 fej hagyma
4 közepes krumpli
2 ek olaj
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Körettel sült csirkeszárnyak

Ez egy igazi megúszós, egytepsis fogás, és nagyjából fél órát kell foglalkozni vele, utána elég bedobni a sütőbe, és várni, míg elkészül. :)
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
1 ek mustár
400 ml olaj
3 - 4 gerezd zúzott fokhagyma
1 tk pirospaprika
1 mk kömény
2 csipet kakukkfű
só, bors
1 kg csirkeszárny

A körethez

3 szál sárgarépa
2 fej hagyma
4 közepes krumpli
2 ek olaj
só, bors
Bevásárlólistához adom

A sült csirkeszárnyhoz a pác összes hozzávalóját összekeverjük, majd alaposan beleforgatjuk a húst, és állni hagyjuk. Addig a répát, hagymát és krumplit másfél-két centis kockákra vágjuk, össszeforgatjuk az olajjal, a sóval és a borssal, és szétterítjük a tepsin.

Körettel sült csirkeszárnyak

A zöldségágyra tesszük a csirkeszárnyakat, és 180 fokos sütőbe rakjuk sülni, 50 percre. Ezután felvesszük a sütőt 200 fokra, és 10-15 percet tovább sütjük, hogy a bőre ropogós legyen.

Ha tetszett a körettel sült csirkeszárnyak receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások