A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
A sajthoz
- 2 doboz natúr camembert sajt (2x120 g)
- durvára őrölt bors
- 40 g friss ribizli
- ½ tk cukor
A twisthez
- 1 csomag bolti leveles tészta (270 g-os kiszerelés/csomag)
- 10 szál friss kakukkfű
- nagyszemű só
- 10 szelet pármai sonka
- durvára őrölt bors
- 1 tk szezámmag
Ribizlis sült camembert kakukkfüves-pármai sonkás twisttel
A brutális fogások támogatója az
A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
A sajthoz
- 2 doboz natúr camembert sajt (2x120 g)
- durvára őrölt bors
- 40 g friss ribizli
- ½ tk cukor
A twisthez
- 1 csomag bolti leveles tészta (270 g-os kiszerelés/csomag)
- 10 szál friss kakukkfű
- nagyszemű só
- 10 szelet pármai sonka
- durvára őrölt bors
- 1 tk szezámmag
Ezt a szuperegyszerű, sült camembert receptet akár ebédre, akár vacsorára készítitek, biztos a siker!
A camembert-nek alufóliából hajtogatunk egy kis tálcát, majd vágunk bele sütőpapírt, és belehelyezzük a sajtot. Megszórjuk borssal, és a tetejére rátesszük a leszárazott ribizlit, meghintjük a cukorral, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
A leveles tésztát 4-5 cm vastagságú csíkokra vágjuk, rátépkedjük a kakukkfüvet, megszórjuk kevés sóval, majd ráhelyezzük a pármai sonkát, és twistként felcsavarjuk. Óvatosan a tepsire tesszük a sajtok mellé, de némi helyet hagyva körülötte, mehet rá egy kevés bors, és megszórjuk szezámmaggal, majd a 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük kb. 15 percre.
- Előkészítési idő: 10 perc
- Sütési idő: 15 perc
- Összesen: 25 perc
Ha tetszett a ribizlis sült camembert kakukkfüves-pármai sonkás twisttel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több remek sült camembert recept:
Édesburgonyás-zöldfűszeres lángos, tejföllel és camembert-rel
Grillezett lepénykenyér rozmaringos camembert sajttal és gyümölcsraguval