A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
- 500 g száraz, nagy szemű fehér bab
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 125 g kolbász
- 250 g vöröshagyma
Tört paszuly
A brutális fogások támogatója az
A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
- 500 g száraz, nagy szemű fehér bab
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 125 g kolbász
- 250 g vöröshagyma
A babot egy egész napra beáztatjuk. Leöntjük róla a vizet, és bő, sós vízben puhára főzzük. Egy nagyon kevés levet hagyunk rajta, belerakjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és botmixerrel pürésítjük.
Egy serpenyőben elkezdjük pirítani az apróra vágott kolbászt. Ha elkezdte kiengedni a zsírját, rárakjuk a felszeletelt hagymát. Addig pirítjuk, amíg a hagyma egy kis színt nem kap.
A babpürét ezzel a hagymás raguval tálaljuk.
Ha tetszett a tört paszuly receptje,
csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!