Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Régóta szeretnék a tévében szerepelni, 60 évesen összejött ez is” – imádta a kamerákat a Tippelj és vidd el! harmadik adásának versenyzője

Emlékezetesre sikerült a Tippelj és vidd el! harmadik adása is – köszönhetően egy olyan karakternek, akit mindenki a szívébe zárt. Erzsébet a döntőben hajszál híján, de lecsúszott a tévéről, a játékkonzolról és az elektromos robogóról, de bezsebelt egy kerti grillt, borhűtőt és egy elektromos kandallót is. Ami viszont talán még a nyereményeknél is nagyobb boldogsággal töltötte el: sokat ismételte családjának, hogy szeretne a tévében szerepelni.

Nézz be Istenes Bencével és segítőivel a Tippelj és vidd el! kulisszái mögé

Egy kis smink, hajigazítás, és már indulhat is a felvétel. Miközben végigkövettük Istenes Bencét a vetélkedő kulisszái mögött, segítői elmagyarázták a Tippelj és vidd el! legfontosabb szabályait, és a stúdióban is szétnéztünk velük.

„Legyen izgalmas, legyen szenvedélyes” – Bogdányi Titanilla is keresi a szerelmet a Celebrandiban

Bogdányi Titanilla is belevág a randevúzásba az RTL vadonatúj párkereső műsorában. „Nekem nagyon fontos egy férfiban, hogy fel tudjak rá nézni” – vallja a színésznő, akinek az is lényeges, hogy a párja elégedett legyen a saját munkájával.

„Mindig nehéz a vége, az ember élete része lesz” – így élték meg a Mellékhatás színészei, hogy véget ért a második évad

A vártnál is nagyobb visszhangot váltott ki a Mellékhatás című sorozat második évada. Az RTL+-on futó sorozat arról szól, hogy milyen eszeveszett küzdelmet képes folytatni egy pár azért, hogy gyerekük lehessen. Kata és Zsolt sok sikertelenség után béranyát fogad, ami Magyarországon a mai napig törvénytelen. A forgatások és a témák a színészeket is összekovácsolták és megviselték, de a rajongóknak jó, hír, hogy a második évad után lesz folytatás. 

Előzetes: Egy mogyorókrémen múlik, hogy mindent vagy semmit visz a Tippelj és vidd el! játékosa

Róbert antréja óriási meglepetést okoz Istenes Bencének, aki később szerencsét – vagy balszerencsét? – küld egy másik játékosnak. Tippelj és vidd el! pénteken is 20 órától az RTL-en.

„Egy kolbász, egy sonka az már luxusélelmiszernek számít” – a magyar sztárokat is megviseli a brutális drágulás

Akkora az inflácó Magyarországon és annyira elfogyott az emberek tartaléka, hogy sokan tényleg elkezdtek jóval kevesebbet fogyasztani. Egy boltos szerint ma már ott tartunk, hogy a sonka és a kolbász is luxusélelmiszernek számít. Nincs olyan ember, akit ne érintene a drágulás, nem kivételek ez alól a hazai hírességek sem. Horváth Éva a 2000 forintos tejfölön döbbent meg, Járai Máté pedig a magas benzinárak miatt szívja a fogát. A színésznek korábban sosem kellett megnéznie a közértben az árakat, mára kénytelen körültekintőbben vásárolni. A magas árakra a legtöbben úgy reagáltak, hogy egyszerűen nem vettek meg annyi mindent.

Vízözön Tolna megyében: autókat vitt el az ár, videón a pusztítás

Kétyen a heves felhőszakadások következtében pusztító villámárvíz, valóságos sárfolyam alakult ki.

Hatalmas eséssel ért véget a Tippelj és vidd el! fináléja – így történt a baleset

Az RTL vetélkedőjének pénteki fináléjában Andrea annyira örült a nyereményének, hogy óriási lendülettel ki is próbálta azt. Arra azonban senki sem számított a stúdióban, ami ezután történt a függőfotellel.

Ezeket láttad már?