52 éves korában elhunyt Háda Imre, a magyar gasztronómia jelentős alakja
Alig egy hónapja jártunk nála, és lelkendező cikkben számoltunk be róla, hogy ismét ő süti a hamburgert Ferencvárosban, ahol megnyílt a megújult Chili Bar&Food nevű hely. Későbbiekben egy saját hely megnyitását is tervezte.
Háda Imre több mint tíz éve jelentős alakja a magyar gasztronómiának, nevéhez fűződik a kézműves hamburgerek megújítása, ennek első helyszíne a Pesti Burger és Bár volt. Őt tartják a magyarországi hamburgerforradalom elindítójának. Titka az volt, hogy mindig csakis minőségi alapanyagokkal dolgozott ez tette burgereit annyira népszerűvé, és mutatta meg a közönségnek, hogy a hamburger sokkal több, mint egy gyorséttermi kaja.
A Chili Bar&Food kínálatát január végén kóstolta végig kolléganőnk, és csak felsőfokban beszélt róla. Cikkünket a helyről itt olvashatjátok. A Chili Bar&Food határozatlan ideig zárva tart.
Kiemelt kép: Háda Imre, Szindbád az Utazó/ Facebook