A pörkölt 5 legfrankóbb árnyalata
Ahány ház, annyiféle pörkölt, mi is sokféleképpen elkészítettük már, ezekből válogattuk ki az 5 legtutibbat.
Pincepörkölt
Az egyik legnagyobb legendával, a pincepörkölttel indítunk – erős kezdés, de a folytatás sem lesz semmi! 🙂 Szüret közben, szüret után, na jó, szüret nélkül is, csak azért, mert itt az ősz, dobd össze Zsolti receptjét, megéri!
Zsolti-féle mohácsi pörkölt
Milyen az a Zsolti-féle mohácsi pörkölt? Már ránézésre is könny szökik a szemünkbe a gyönyörűségtől, és az íze is nagyon ott van! Ez után a kaja után szükséged lesz egy kis sziesztára, az biztos! 🙂
Vörösboros marhapörkölt
Fitt marhapörkölt? Persze, hogy létezik, és persze, hogy Ákos mutatja meg, hogyan készítsd el! Minket meggyőzött a pöri is, az édesburgonyás lepcsánka is, és téged is meg fog!
Csirkemájpörkölt
A csirkemáj nem feltétlen a legnépszerűbb pörkölt alapanyag – egészen addig, amíg el nem készíted ezt a receptet! Galuskával egyszerűen verhetetlen!
Oldalaspörkölt
Ettől a pörkölttől sem fogsz lefogyni, de nem titkoljuk, ennek a listának nem is ez a lényege. Az oldalas nemcsak sütve, hanem pörköltben is megállja a helyét, próbáld ki, nem fogsz csalódni!
Ha tetszett a toplista, akkor akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!