Hirdetés
Green Kitchen

Az Instagram egyik legnagyobb sztárja a sportcipőket sütő cukrász

Hirdetés

Az Instagram egyik legnagyobb sztárja a sportcipőket sütő cukrász

Hirdetés
Luke Vincentini New Jersey-ben élő, 24 éves cukrász, aki nem mindennapi süteményeiről lett híres. És a nem mindennapi alatt nem azt értem, hogy milyen finom és gyümölcsös, hanem hogy elképesztően élethű, hiperrealista süteményeket süt.
Hirdetés

Az egészben pedig a legszebb, hogy nem rajzfilmfigurákat és hercegnőket formáz meg, hanem teljesen hétköznapi használati tárgyakat, úgymint sportcipő, taco, gyümölcs, táska vagy éppen egy Rubik-kocka. Szinte nincs olyan dolog, amiből ne tudna süteményt varázsolni. Az Instagram oldalán nagyon sok szuper fotót találtok.

Finedininglovers.com

Luke Vincentinit már gyerekként is érdekelte a sütés, és 12 éves korában kezdett el tortákat dekorálni. Mindent saját maga tanult, sok trükköt a Youtube-ról lesett el, éppen ezért másokat is arra biztat, hogy nyugodtan vágjanak bele. 

Luke Vincentini
Kedvencem a tojástartós süti, fotó: Instagram

Vincentini annyira sikeres lett, és az Instagramon is olyan sok követője van, hogy tavaly már cukrász állását is otthagyta, és minden idejében realista tortáin dolgozik. Egy ilyen tortát elkészíteni legalább 15 óra, de van, amelyik még ennél is tovább készül. Eddig legtöbbet a tojástartón dolgozott. Ez amúgy nekem is nagy kedvencem, csakúgy, mint a fonalgombolyag és a chipseszacskó. De nekünk, magyaroknak nyilván a Rubik-kocka dobogtatja meg a leginkább a szívünket. 

luke vincentini
De az avokádós pirítós sem rossz, fotó: Instagram

Süteményvideói már tavaly is nagyon népszerűek voltak, a karanténban azonban tökélyre fejlesztette a tudását, és számtalan süteményt alkotott.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások