Hirdetés

Több száz hamburgert és gyrost osztanak szét vendéglátósok a mentősök között

Hirdetés

Több száz hamburgert és gyrost osztanak szét vendéglátósok a mentősök között

Hirdetés
“Egy mentős sem maradhat hamburger nélkül! Mi számíthatunk Rátok, Ti számíthattok ránk.” - írta ki kedden a Facebookra az egyik legismertebb magyar hamburgerlánc, a Zing.
Hirdetés

Susánszky Ádám, a Zing Burger tulajdonosa elmondta, hogy munkatársaik egész héten az utcát járják majd Budapesten, Székesfehérváron és Debrecenben is, hogy hamburgereket vigyenek a mentőkocsiban dolgozók részére. 

Szerencsére nem ritka, hogy ebben a nehéz helyzetben vendéglátósok segítséget nyújtanak az egészségügyben dolgozók részére, mi is több ilyen mozgalomról beszámoltunk. A hamburgeres esetnek azonban konkrét előzménye van: a húsvéti hétvégén ugyanis valaki feljelentett két mentőst, amiért a Szentendrei úton megálltak és egy büféből ebédet, történetesen hamburgert vásároltak maguknak. 

Hamburgert oszt a mentősöknek a Zing

A feljelentést tevő sérelmezte, hogy a mentősök nem dolgoztak, hanem hosszú percekig az ebédjükkel voltak elfoglalva. A szóban forgó mentősök később elmondták, pontosan 1 perc 51 másodpercig tartott a vásárlás. Ráadásul nem is tudták megenni az ebédjüket, mert azonnal riasztást kaptak. Az eset kapcsán az Országos Mentőszolgálat főigazgatója megértést kért a mentős kollégák számára.

Az eset után valóságos mozgalom indult az országban, amit a Zing Burger indított be, ők jelentették be ugyanis először, hogy több száz hamburgert szállítanak a mentősök részére, amit a Mentőszolgálat nagy örömmel fogadott. Mint Susánszky Ádám tulajdonos elmondta, ezen a héten már 437 darab hamburget osztottak szét Budapesten, Székesfehérváron és Dunaújvárosban. Holnap Budapesten további száz hamburgert, Debrecenben pedig ötvenet juttatnak el a mentősökhöz.

Az nyilatkozták, azóta nagyon sok felajánlás érkezett hozzájuk különböző büféktől. Mint a Telex írja, egy balassagyarmati kis, talponálló gyrosozó, pontosabban Popomájer Lajos és Popomájerné Molnár Viktória kebabozója is beállt a kezdeményezés mögé. Posztjukban azt írták: „Felháborodva a Szentendrei úton történt szégyenletes mentősök elleni feljelentésre reagálva! Cégünk a megfeszített munka elismeréseképpen minden szolgálatban lévő mentősnek fejenként egy-egy gyrospitát ad!”

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások