Mit együnk és igyunk a Volt Fesztiválon?
Gofri, lángos, sültkolbász, sör és fröccs. De a klasszikus fesztiválos elemek mellett kiderül az is, hogy mi a tökéletes gyros titka, hogy hogyan lehet 300 Ft-ból jóllakni, és hogy miként csempésznek vodkát a csajok.
Még néhány hasonló
Brutális burgerek Budakeszin – a Trafik Burgerért megéri elhagyni a fővárost
Ezekért a hambikért megéri célba venni az agglomerációt
Fekete fokhagyma és kapribogyó virít a gourmet lángosok tetején a Jászai Mari téren
Ropogós lángosok, minden extrával megpakolva
Brutál BBQ-szendvicsek és burgerek egy füst alatt – ez a Smoke ’n Roses
Marhaszegy, oldalas, malaccsászár és tépett csirke is van a menün!
Felzabáltuk a szentendrei Álomlángost: Bürgés Tomi még a konyhára is beugrott
Pihepuha, alaposan megpakolt lángosok
3 fagyizó Újlipótvárosban, amivel megnyithatod az idei fagyiszezont
Elindítottuk a fagyiszezont idén is!
Francia bisztróhangulat a Balatonhoz közeli Várvölgy szívében
Csárdakülső és francia bisztróhangulat a parttól nem messze
Az Éhes Viking prémium hamburgerekkel igázza le Veresegyházat: egy konditerem részeként nyitottak
Steakek és burgerek, sőt gyrostál is van!
Curry-kánaánban találtuk magunkat – felzabáltuk a Yum Yum éttermet
A mini curry birodalom :)
Lenyűgöző lángost leltünk egy pláza parkolójában: itt nem spórolnak a fokhagymával!
Nem spórolnak a fokhagymával se!
Egy 30 éves lószállítóból árulják a burgereket a bajai Halászparton
Nem csak a halászlé miatt érdemes Bajára látogatni
„Nincs rossz étel, csak rosszul elkészített” – felzabáltuk a Teyfölt
Magyaros konyha, ahogy eddig még nem kóstoltad
Cuki tacskók társaságában főz specialty kávét egy kedves pár Szombathelyen
Fővárosba illő specialty kávézóra leltünk Szombathely utcáin
Felzabáltuk a Vas Mancit, a mediterrán konyha legbájosabb képviselőjét Budapesten
Hangulatos tapasbár a belvárosban
A Trattoria da Matteo elhozza Velence ízeit Szekszárdra
Az olasz séf az anyukája receptje alapján készíti a bolognait
Nápolyi pizza Őrbottyánban: rajongunk a Robi Di Napoliért!
Minimum 24 órás kelesztéssel készülnek a tészták
Hozzászólások