Hirdetés

5 népszerű alapanyag, amit mással helyettesíthetsz: a chiamagon túl is van élet!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ordítás, szurkálódás, divatbemutató és sértődés – így telt A Város Királynői londoni kiruccanása

Még ebédhez sem ültek A Város Királynői, már elcsattantak az első beszólások. A heves vita odáig fajult, hogy London közepén egy luxusétteremben ordibálva szidta egymást Paulina, Violetta és Zsuzsi. A feszültség rányomta bélyegét a későbbi divatbemutatóra is, így a nap végére teljesen kettészakadt a társaság.

„Ha én érek ki hamarabb, vége lesz” – Paulina mama lánya után repül, hogy helyre tegye Zsuzsit?

Paulina telefonon panaszolta el édesanyjának, hogyan viselkedett vele Zsuzsi. Ezen Paulina mama annyira kiakadt, hogy azonnal repülőre akart ülni, hogy személyesen rendezhesse a nézeteltérést. Bár lányának jól esett az aggodalom, megpróbálta lenyugtatni.

Sok lemondással jár, ő mégis imádja ezt az életet – Déri Szilvia, a világ egyik legszexibb kamionsofőrje

Déri Szilvia a világ egyik legcsinosabb kamionsofőrje, szívesen pózol szexi ruhákban a több tonnás monstrumok előtt. Néhány négyzetméteren éli az életét szerelmével, akivel évek óta együtt kamionsofőrködnek. Ha kell, mezítláb vezet, pótkocsit akaszt fel, manőverezik, miközben szorgosan gyűjti a kilométereket Magyarország és Spanyolország között. Déri Szilvia a babázás helyett már kiskorában is inkább a több tonnás monstrumokat választotta. 

LEGO® Masters nyereményjáték 3. hét – Építsd meg álmaid autóját

A LEGO® Masters 3. adása után újabb nyereményjáték indul – az adásban a veszélyzónás versenyzőknek most egy ikonikus sportautó kicsinyített mását kellett megépíteniük, így a heti kihívásunkban neked is autót kell építened!

Kovács Kokó István: Molnár Áron meglepetés, Árpa Attila kiütéses győzelme viszont nem biztos, hogy az lenne

Berki Mazsit már az elején favoritnak gondolták, de nagyon szépen felnőtt mellé Dobos Evelin, aki az utolsó fél percben fordította meg a Nyári Dia elleni meccset Kovács Kokó István szerint. A Sztárbox szakmai supervisora az rtl.hu-nak elemezte az eddig látottakat, és elmondta azt is, miért nem olyan esélytelen Árpa Attila Brasch Bence ellen, mint azt sokan gondolják, illetve miért nagyon veszélyes Molnár Áron a nagyobb boksztudással rendelkező Rácz Jenőre a Sztárbox döntőjében.

„Tisztában vagyok vele, hogy haldoklom, szerinted van tabutéma?” – a családnak és a barátoknak is meg kellett tanulni együtt élni Karsai Dániel betegségével

Karsai Dániel az ALS nevű gyógyíthatatlan idegrendszeri betegségben szenved. A jogász két hónappal ezelőtt egy közösségi médiás poszttal számolt be a saját helyzetéről a nyilvánosságnak, előtte csak a családja és a szűk baráti köre tudta a diagnózist. Nekik is meg kellett tanulni együtt élni Karsai Dániel betegségével, erről hosszan beszéltek az RTL-nek.  

Pákót a ringből is kiverték, Ganxta Zolee pedig úgy elverte Rékasi Károlyt, hogy agyrázkódást kapott – ilyen volt a Sztárbox második évada 2005-ben

A Sztárbox, mielőtt fájdalmasan hosszú, 18 éves szünetre ment, erős évaddal búcsúzott. Fekete Pákó VV Indiánnal mérkőzött meg, és az egykori valóságshowhős nem finomkodott a didikirállyal. Ganxta Zolee sem kímélte a Rózsa Bisztró rosszfiúját, és amire senki sem számított, hogy pont Fresh Andi és az egykori pornós Niki Belucci mérkőzése után szabadulnak el az indulatok.

Szerződést íratott édesanyjával Solomon Zsuzsanna: nem kritizálhatja külsejét a gyerekei és mások előtt

Solomon Zsuzsanna sikeres üzletasszony, aki nemcsak megkeresni, de elkölteni is szereti a pénzt. Ars poeticája a kihívó ruhák, a csillogás és a luxus. Célja pedig, hogy évről évre jobban nézzen ki. A rengeteg munka és szépségterápia mellet nem sok ideje marad a ház körüli teendőkre, mint például a kertészetre, medencetakarításra vagy kutyasétáltatásra, ezért minden feladatra külön embere van. Mindezek mellett édesanyja is segédkezik, akivel szigorú alkut kötöttek.

Ezeket láttad már?