Hirdetés

Oscar-díjas színész vacsorázott Budapesten: fontos alkalmat ünnepelt családjával

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Szerintem gyilkost fogtam” – Solti Ádám lebuktat egy árulót? (11.28.)

Miközben Szalay Bence amiatt aggódik, hogy továbbra is őt gyanúsítják a társai, Solti Ádám félrehívja Törőcsik Danit, hogy megossza vele legújabb felfedezését. Vajon a színész szerint ki lehet a gyilkos? Kedden 19:45-kor kiderül Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legújabb részében az RTL-en!

„Borzasztó érzés” – újabb hírességet száműztek a kastélyból

Miután Tapasztó Orsi szavazata Horváth Éva felé döntötte a mérleg nyelvét, a modellnek az igazság körében kellett színt vallania. Éva búcsúja és vallomása után több játékos is összezavarodott. 

Előzetes: „Értem, hogy fontosabb neked az Anikó” – Törőcsik Dani és Szalay Bence egymásnak feszülnek? (11.27.)

Törőcsik Dani és Szalay Bence között vita robban ki Nádai Anikó miatt. Vajon miben nem értenek egyet a gyilkosok? Hétfőn 19:45-kor kiderül Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legújabb részében az RTL-en!

A Király – Nyomozni kezd a rendőrség Zámbó Jimmy gyanús balesete miatt (11.27.)

A rendszerváltás idején Jimmy főnök a Casanovában, de már belefásult a vendéglátózásba. Megismerkedik a menedzser Joóssal, aki látna Jimmyben fantáziát – amennyiben az hajlandó lenne lemondani a rocker imidzsről. Egy korábban ismeretlen társaság jelenik meg a Casanovában, hogy felajánlják védelmi szolgálataikat. A főnökasszony elküldi őket, de nem sokkal később huligánok támadnak rájuk. Ez egy hadüzenet, de Prodan megnyugtatja Jimmyéket: le fog számolni az ellenséges bandával.

Nádai Anikó elsírta magát, Szalay Bence és Törőcsik Dani egymásnak feszültek

Törőcsik Dani a kerekasztal beszélgetésen gyilkostársára, Szalay Bencére szavazott, hogy ezzel megvédhesse magát és Nádai Anikót. Emiatt azonban feszültség alakult ki a két áruló között. A ceremónián végül egy újabb ártatlant szavaztak ki a játékosok, ami után Nádai Anikó sírva öntötte ki a lelkét Nyáry Lucának.

Brasch Bence elmondta, mit vár a döntőben, és milyennek látta Rácz Jenő és Istenes Bence meccsét

Berki Mazsit a Sztárbox egyik legnagyobb meglepetésének tartja Brasch Bence, akit arról is kérdeztük: mire számít, kivel meccsel majd a döntőben két hét múlva? A színész életét teljesen átitatta az ökölvívás, a felkészüléshez pedig erős hátországot kapott a Vígszínház társulatától, akik még előadás közben is az ő meccsét nézték.

Jön a Sztárbox első elődöntője, ezt érdemes tudni a vasárnapi meccsekről

Szikrázó összecsapásokat hoztak a Sztárbox negyeddöntői, de ahogy Kovács Kokó István fogalmazott: most jön a lényeg! A vasárnapi elődöntőben Berki Mazsi Janicsák Vecával, Brasch Bence Szegedi Fecsóval, Istenes Bence pedig Rácz Jenővel küzd meg a döntőbe jutásért. Lássuk, mire számíthatunk.

„Amikor az ember veszíteni akar, elképzelhető, hogy mégis nyer?” – a piros csapat szándékosan el akarta veszíteni a játékot

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban próbatétele ezúttal a hírességek memóriáját és állóképességét tette próbára. Mivel a halállistára került játékosok– Nádai Anikó, Tapasztó Orsi és Vásáry André – a kék csapatba kerültek, mindenkinek az lett a célja, hogy ők szerezzék meg a győzelmet. A legjobbak ugyanis lehetőséget kaptak arra, hogy megszerezzék az éjszakai gyilkosságok ellen védelmet nyújtó pajzsot. Erre az ereklyére pedig csak a három kiszemeltnek volt szüksége, mert közülük ölnek meg valakit az árulók.

Ezeket láttad már?