Hirdetés

Ethan Hawke a Balaton leghangulatosabb gasztroutcáján kávézott és hamburgerezett

Mézeskalácsszendvics

A legédesebb szendvics a világon

Mikulás keksz

A nagyszakállú kedvence
Hirdetés

Ethan Hawke a Balaton leghangulatosabb gasztroutcáján kávézott és hamburgerezett

Hirdetés
Letesztelte a balatonfüredi Blaha Lujza utca vendéglátóhelyeit Ethan Hawke, Oscar Isaac és Michael Benjamin Hernandez. Délelőtt kávézni, este pedig hamburgerezni álltak meg a Balaton északi-partján.
Hirdetés

Lehet, hogy Ethan Hawke belelapozott az idei nyári magazinunkba, amiben többek közt a Balaton leghangulatosabb gasztroutcájáról, a balatonfüredi Blaha Lujza utcáról is írtunk. 🙂 Az Oscar-jelölt színész ugyanis péntek délelőtt a Golden Globe-díjas Oscar Isaac, és Michael Benjamin Hernandez társaságában kávézott a Kedves Cukrászdában – írja a Telex. A cukrászda fotót is posztolt a látogatásról, ami elmondásuk szerint váratlan volt, de nagyon pozitívra sikerült. A vendégek két kör kávét is rendeltek a cukrászdában.

ethan hawke kedves cukrászda
Fotó: Kedves Cukrászda Facebook

Mint kiderült, nem ez volt a színészek egyetlen látogatása a Blaha Lujza utcában. A 24.hu beszámolója szerint estére visszatértek a BazsaLicom Bisztróba hamburgerezni. A színészek itt is nagyon kedvesek voltak, szívesen fotózkodtak.

bazsalicom bisztró hamburger
A BazsaliCom Bisztró hamburgerét korábban mi is teszteltük (Fotó: Erdőháti Áron)

Ethan Hawke, Oscar Isaac és Michael Benjamin Hernandez egyébként a Moon Knight (Holdlovag) című Marvel-sorozat forgatása miatt vannak Magyarországon. A szerencsések már összefuthattak a színészekkel a budapesti Margitszigeten is, kocogás közben.

Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!   

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?