Hirdetés

Ismét keresik az év balatoni strandételét!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Bántalmazott gyerek voltam” – Trokán Nóri húga állandó célpont volt az iskolában

Magyar Elektra senkinek sem szólt arról, hogy próbára teszi magát a The Voice-ban. „Nem tudtam róla, hogy jön, lesokkolódtam rendesen” – mesélte Trokán Nóri, aki a közös családi múltjukról is mesélt. Elektra elárulta, hogy az iskolában állandóan gúnyolták a társai, például azzal, hogy nem olyan sovány, mint a testvére.

Trokán Nóri hangja betöltötte a The Voice stúdióját

A coachok azon gondolkodtak, milyen dalt választanának, ha ők indulnának a The Voice-ban. Trokán Nóri meg is mutatta azt a szomorú, szerelmes görög dalt, amit ő hozna, és azt is elárulta, mit jelent a számára: „Ha meghallok egy görög zenét, a gyökereim megfogják a talajt.”

Curtis: Ha szexelni akar, mindig a fenekét tolja oda nekem

Curtis és barátnője, Barnai Judit is próbára teszik magukat a Nyerő Páros hetedik évadában. „Meg szeretnénk nyerni természetesen” – mondta a rapper, aki elárulta, hogy nem a taktika híve, és végig őszintén fognak játszani. A páros több fóbiától is szenved: Judy a csúszómászóktól retteg, Curtis pedig a tériszonyos, emellett a pókoktól is irtózik. Az is kiderült, hogy ki a dominánsabb a kapcsolatukban: „Egy rendes nő elvárja, hogy egy férfi hordja a nadrágot” – vallja Curtis.

Makra Vivien nyitott rá, hogy a Survivorben találja meg a szerelmet

Makra Vivien nemcsak irodavezető, de influenszer is. A Survivorrel szeretné bebizonyítani, hogy sokkal több lakozik benne, mint amit a social médiában mutat a követőinek. Ugyan jelenleg nincs párkapcsolata, nem tartja kizártnak, hogy plusz egy fővel térjen haza a Fülöp-szigetekről. Extra videónkban gyerekkori traumájáról, jómódú családjáról és az emberek negatív megítéléséről is mesél.

Fóliás Juci panelokat tuningolna a Cápákkal

Zsámboki Juditot sokan Fóliás Juciként ismerik a socail médiában. Férjével egy garázsból indították el családi vállalkozásukat, négy gyermekük mellett. A fóliás biznisz lényege, hogy szakik nélkül is szépíthetjük, felújíthatjuk otthonunkat. A vállalkozás fejlesztéséhez most 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért.

Magyar Elektra: Sok nehézség volt az én sorsomban – Trokán Nóri húga is megmutatja tehetségét a The Voice-ban

Magyar Elektra szeretné, ha az emberek tudnák, hogy mennyivel nehezebb neki bizonyítani, mint azoknak, akik nem művészcsaládból érkeznek.

Kettel-Fülöp Flórának Sárközi Ákos tanította meg, hogy higgyen magában

Kettel-Fülöp Flóra több hullámvölgyön ment keresztül a verseny során, amelyek közül az egyik a mentorához, Sárközi Ákoshoz köthető. A legnehezebb pillanatai mellett a séfkabáttal járó elvárásokról is mesélt, és elárulta, hogy melyik két versenyző ellen állna ki szívesen a Fináléban.

Bagi Zoltán küldetésének érzi, hogy újjáélessze a retró slágereket

Bagi Zoltán a nagyszüleitől és a dédszüleitől örökölte a zene szeretetét, éppen ezért a retró áll legközelebb a szívéhez. Kovács Kati és Szulák Andrea is a kedvencei közé tartoznak, és eltökélt vágya, hogy megszerettesse a műfajt a mai világgal.

Ezeket láttad már?