2023. június 2–4. között rendezik meg a Gourmet Fesztivált a Millenárison, több mint 100 kiállítóval. Minden lesz, mi szem-szájnak ingere: éttermek és cukrászdák, street foodok és nemzetközi konyhák, de italokból sem lesz hiány.
A fesztiválon az új generáció, vagyis azok a fiatalok kerülnek előtérbe, akik azon munkálkodnak, hogy megújítsák a gasztronómia világát, legyenek séfek, cukrászok, baristák vagy bartenderek. A fesztiválon a fiatal generációt fogja képviselni Béres Anett (Borkonyha, Textúra), Csillag Richárd (Lokal47), Huszár Mátyás (Vasüzlet), Makai Edina (Salt) és Tóth Pál (Alabárdos) is. Emellett a The Michelin Guide „Év Fiatal Séfje” díját elnyerő Mizsei János (MÁK) és a vendéglátós, író, műsorvezető Wossala Rozina is jelen lesz a fesztiválon.
A gasztrokedvelők nemcsak különleges falatokra és izgalmas ínyencségekre számíthatnak, hanem workshopok, szakmai bemutatók és kulturális előadások is kísérik a programsorozatot.
Jegyek már vásárolhatók elővételben, még több információért érdemes ellátogatni a gourmetfesztival.hu-ra.
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!