Hétvégére pop-up lángosozó és rántott húsozó nyílik a Fény utcai piac tetején
Az első igazi tavaszi napsugarak örömére napágyakat helyeznek ki a Fény utcai piac Retek utca felőli teraszára. A piac kieső és nem túl ismert tere végre élettel telik meg, és néhány napra új funkcióval gazdagítja a hagyományos piaci élményt. Már csak azért is érdemes lehet ellátogatni ide a hétvégén, mert eddig nem nagyon volt alkalom arra, hogy kiélvezzük ezt a szuper helyszínt, ahonnan a kilátás sem utolsó.
Pihenősarokká és találkozási ponttá alakul ez a nagy terasz, ahol zene, grillezés, frissítők és koktélok, valamint gyermekfoglalkozások is lesznek. Na meg szerencsére sok-sok finomság. Három napra a tetőteraszra költözik ugyanis több vendéglátóhely.
Lángos, rántott hús és napozóágy
Lesznek friss pékáruk a Budai Pékbisztrótól, rántott hús és egyéb disznóságok a Buja Disznó-k Budától, isteni lángost ehetsz a Lángos Landnél, a tudatosan és egészségesen étkezőknek kedvez a Real Food, és friss halakkal jön a Skrei Halbolt! A Fény Utcai Napozó programját itt olvashatjátok.
További újdonság egyébként, hogy május 1-én megnyitott a Buja Disznó-k második egysége a Városligetben, Buja Disznó-k Liget néven, az ikonikus rántott hús tehát már ott is megkóstolható.
Nemrég írtuk meg, hogy Bíró Lajos a Facebookon jelentette be, hogy 10 év után bezárja a budai, Vendéglő a KisBíróhoz nevű éttermét. Bíró Lajos az ország egyik legismertebb szakácsa, akit a Bock Bisztró szakácsaként ismert meg az ország. Ez az étterem már tavaly bezárt a járványhelyzet miatt. Most pedig a Bock budai bástyája, a Vendéglő a KisBíróhoz is végleg bezárta kapuit.
Ez is érdekelhet:
A magyar konyha korántsem világhírű
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!