Hirdetés

Egy kedvelt alapanyag miatt ugrottak egymásnak az olaszok és a szlovének

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ebben a sorozatban a nőiességét kellett megfognom” – Pásztor Virág Berényi Timi új oldalát mutatja meg

Amikor utoljára láthatták a nézők Berényi Nóra lányát, még egy fiatal, makacs és ambíciókkal teli kamaszlány volt. A színésznő viszont elárulta, hogy a vadonatúj sorozatban Timi már nem teljesen ugyanolyan, mint volt. A Ki vagy te című krimisorozat első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Nem szoktam ilyet csinálni” – Zé trükközve próbálta befolyásolni a sorsolást

A konyhafőnökök kiválasztásánál Zé cselesen próbálja elérni, hogy Kardos Eszti is kipróbálhassa magát a vezető szerepben. Vajon sikerül a terve? A Konyhafőnök VIP 20 órától folytatódik az RTL-en.

„Magamat választottam, nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. 

Igazolódni látszik az előrejelzés, épp most szakad szét a poláris örvény – De mit jelent ez ránk nézve?

Amikor a több tíz kilométer magasan örvénylő, láthatatlan poláris örvény egyszer csak kettéhasad, akkor a sarkvidéki „mélyhűtő” ajtaja kinyílik, és a fagyos levegő elszabadul. Hamarosan épp ennek lehetünk szemtanúi.

„Öltözz fel és húzzunk el innen!” – intim jelenetben mutatta meg idomait Döbrösi Laura

Anikó egy kellemes délutánt tervezett partnerével, ám a randi másfajta kalandokat tartogatott a fiatalok számára, mint amilyenre vágytak.

„Ákos, te rohadék” – Sárközi Ákos megpróbált kiszúrni Rácz Jenővel?

Miközben a séfek csapatai ezerrel pörögtek, hogy a konyhába érkező hírességek megkapják a rendeléseiket, a két zsűritag is minden eszközt bevetett a győzelemért. Ha kíváncsi vagy, hogy mit csinált Ákos, ami miatt Jenő beszólt neki, akkor nézd meg a videót! 

Nyerj egy különleges St. Hubertus ajándékcsomagot A mi kis falunkkal – második kör

Úgy érzed, te vagy A mi kis falunk legnagyobb rajongója, aki a pajkaszegiek minden lépéséről tud? Akkor töltsd ki a kvízt és szerezd meg az értékes nyereményeket!

Recept: így készül Roxi nagymamájának málnás hüvelykujj sütije

A Mestercukrász pénteki adásában Roxi a nagymamája egyik jól bevált receptjéhez nyúlt, és olyan kekszet készített, ami mind a három zsűritagot levette a lábáról. A nagy érdeklődésre való tekintettel a versenyző jóvoltából elhoztuk Irén nagyi málnás hüvelykujj receptjét, ami után a családtagjaid garantátlan megnyalják majd mind a tíz ujjukat. Sütésre fel!

Ezeket láttad már?