Hirdetés

Hányszor lehet újramelegíteni a használt olajat? Utánajártunk!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Vastag Csaba többször is harcba szállt alkoholproblémájával 

Az énekesnek több olyan pillanata is volt élete során, mikor felismerte, változtatnia kellene. Legutóbb például Zacher Gáborral beszélgetett el súlyos problémájáról. 

Mennyi ennivalót kapnak és milyen játékok várnak a túlélőkre? Ezek a Survivor legfontosabb szabályai

Október 2-án elstartol a Survivor vadonatúj évada. Mielőtt összecsapnának a generációk a lakatlan szigeten, összegyűjtöttük a játékszabályokat és a játék pontos menetét, hogy tudd, mi miért történik a túlélőshow-ban.

Bemutatták a világ legnagyobb, 100 méter magas mozivásznát

A világ legnagyobb mozivásznát mutatták be Las Vegasban. Az óriási gömb alakú építményt Darren Aronofsky, a Fekete hattyú, A pankrátor, és a Bálna rendezője álmodta meg. A képernyője 1,2 millió LED-korongból áll, mindegyik korong 48 egyedi LED-diódát tartalmaz, amelyek 256 millió különböző szín megjelenítésére képesek. Nagyjából 100 méter magas és 157 m széles. Elsőként egy természetfilmet vetítettek rajta, és várhatóan egyre több alkotást láthat így a szerencsés közönség. 

„Én is meghalhattam volna” – Blága Tünde szeme láttára nyelte el a tenger a szerelmét, a szépségkirálynő először mesélt az életét megváltoztató tragédiáról

Első látásra sokan azt gondolhatják, hogy mindene megvan: Blága Tünde rengeteget utazik, szép és céltudatos. Eddig azonban még soha nem mesélt arról a lelki teherről, amivel már másfél éve él együtt. A szépségkirálynő a Fókusznak adott exkluzív interjúban mesélt először arról, hogyan vesztette el egykori szerelmét egyik pillanatról a másikra.

Curtis a szerelméről: Azt nem értem, hogy kíván meg engem valamikor is

A Testrisz nevű játékban a lányok a saját bőrüket vitték vásárra, míg párjaiknak az ő fejükkel kellett gondolkodniuk. Mikor talál a párod legkevésbé kívánatosnak? – szólt a kérdés, amire megdöbbentő válaszok születtek. Curtis először nem is tudott rá mit mondani, hiszen nem érti, hogy a párja, Judit miért találja vonzónak.

Előzetes: Egy versenyzőhöz orvost kell hívni játék közben

A Survivor második játéka annyira megviseli a Buhawi törzs egyik tagját, hogy Zsombor a földre kerül, és csapattársa, Wendy aggódva szól, hogy a fiúnak segítségre van szüksége. Vajon tudja folytatni a küzdelmet a főnyereményért, vagy számára a kaland véget ér? A Survivor kedden a Nyerő Páros után folytatódik az RTL-en.

Szappanos Kata nem fejezte be produkcióját, mert sokkolta a coachok reakciója

Szappanos Katának egy álma vált valóra azzal, hogy megmutatta tehetségét a The Voice színpadán, de arra nem számított, amit a coachoktól kapott. A magyar tehetségkutató történetében most fordult először elő, hogy a versenyző nem tudta folytatni az éneklést, amivel a coachokat is meglepte. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Jobb apukát nem tudnék elképzelni” – Curtis és párja a családalapításról meséltek

Széki Attila, azaz Curtis és párja, Judit a Balatonon ismerkedtek meg, majd pár hónap alatt össze is költöztek. „Az élet minden területén kiegészítjük egymást” – vallja a rapper, aki a barátnőjével már egy közös házat is vásárolt, sőt a babavárás is szóba került már közöttük.

Ezeket láttad már?