A gombapaprikás a legjobb étel az angol stew szóval leírt pörköltek és paprikások sorában, legalábbis a Taste Atlas szavazatai alapján.
Bár vannak, akik szerint a pörköltet és a paprikást egy kategóriába tenni is bűn, hiszen össze sem hasonlítható a két étel, de a meghatározásokban azért nehéz egyezést találni: Erdei Ferenc elnagyolt leírásától Venesz József gyakorlatias megközelítésén át egészen Váncsa István kissé romantikus leírásáig, sok mindenki próbálta ezt összerakni, a végeredmény egy csinos kis káosz lett. Ezen azonban érdemes felülemelkedni, hiszen lássuk be, még egy német turista sem kiáltott fel az étteremben, hogy “Waaaas?!!? Das ist keinen pörkölt, das ist paprikás!” Már csak azért sem, mert a gasztrokalandor külföldieknek igazából kicsit mindegy is, melyik kerül a tányérra, a lényeg, hogy jó legyen.
Most akkor a gombapaprikás a legjobb vagy sem?
Visszatérve az eredeti kérdéshez, szeretnénk kideríteni, ti mit gondoltok.
Super SurveyTudjuk, ízlés dolga, meg hogy ízlésen nem vitatkozunk, mégis meglepő eredmény, és ezzel a kommentelők is egyetértettek, ezt itt olvashatjátok az eredeti bejegyzés mellett.
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!