Hirdetés

Túl sós lett a kaja? Íme 5 tipp, amivel mentheted a menthetőt

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

110 milliós Ferrarival jár randizni, és szó szerint kifolyik a pénz Magyarország 37. leggazdagabb emberének szekrényéből – Jákob Zoltán megmutatta nekünk egymilliárdot érő otthonát

Gyerekkorában paprikaföldeken dolgozott, most Magyarország 37. leggazdagabb embere Jákob Zoltán, aki azt mondja, tényleg bármit megvehet. Az üzletember körbevezetett minket az 1 milliárd forintot élő lakásában, és megmutatta az autógyűjteményét is. És elmondta azt is, hogy milyen hölgyet képzel el maga mellé.

Apás szülésre és ötödik gyermeke érkezésére készül MÁZS és énekesnő felesége

A négygyerekes apuka, Mészáros Árpád Zsolt most negyedik komoly kapcsolatában várja ötödik gyermeke születését. Piros Krisztina énekesnővel 3 éve ismerkedtek meg. Azt mesélik, a zene hozta őket össze, több dalt is írtak együtt. Krisztit sem a 16 év korkülönbség, sem a sok gyerek vagy korábbi kapcsolatok sem tántorították el Árpitól, akinek gyerekei már nagyon várják a legkisebb tesó érkezését. De a kisbaba nem jött könnyen.

Olasz bőrdzseki és alig valamit takaró fecske – művészettörténész segítségével Zámbó Jimmy ruhatárának nyomában

Zámbó Jimmy valóban olyan ruhákat hordott, mint bárki más a ’90-es években? A Fókusz stábja egy művészettörténész segítségével próbálja megfejteni A király ruhatárát.

Zámbó Jimmy élete végén lejtmenetbe került? – Soha nem látott felvételt mutatunk a Királyról

Delhusa Gjon szerint Zámbó Jimmy élete utolsó éveiben lejtmenetbe került, és az énekes ennek esett áldozatul. A Fókuszban egy eddig soha nem látott felvételt mutatunk A Királyról. Az is kiderül, hogy Jimmy néhány nappal a halála előtt meglátogatta Delhusát, és kért tőle valamit.

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

Tánc a Szabadság hídon, amerikai karrier, playback vagy élő – hamis legendák és fájdalmas igazságok Zámbó Jimmyről

Rendhagyó igaz/hamis játék A Király című sorozat nagy port kavaró történéseiről. A válasz nem mindig olyan egyszerű, mint gondoljuk, hiszen még a leghitelesebbnek tartott sztorikról is könnyen kiderülhet, hogy a képzelet szülte őket.

Rezsimek, diktatúrák, változó világrend – hova tart a világ, ahol C. Ronaldo napi 238 millióért szegődik a szaúdiakhoz?

2022 sokak szerint a második világháború óra eltelt időszak legrémesebb esztendeje volt. De mi vár ránk idén? Miért győztek máris az ukránok, és miért kell az EU-nak újjáépítenie az országot a háború után? Mit hoz Magyarországnak, hogy Orbán Viktor oda pozicionálta, ahova? Európában is veszélyben van-e a demokrácia? Szakértők értékelnek.

Eljött az a nap, amikor Horvátországban olcsóbb az üzemanyag és a bevásárlás, mint Magyarországon

Dübörög a benzinturizmus: a Fókusz stábja annak járt utána, vajon mennyivel olcsóbb az üzemanyag a román, szlovák, szlovén és horvát oldalon.  

Ezeket láttad már?