Az édes, lédús szőlő jól passzol a csirkéhez és a sertéshúshoz is, és frankó salátát is készíthetsz belőle.
Mustban párolt tarja
Milyen egy hamisítatlan őszi tarja? Naná, hogy mustban pácolt! A mustból nemcsak nagyon tuti mártásokat készíthetsz, de húst is párolhatsz benne, pont úgy, ahogy mi tettük. Garantáljuk, hogy ez lesz az egyik kedvenc őszi recepted!
Szüreti részeges csirke
Szerintünk ez a kaja friss szőlővel az igazi. Próbáld ki te is, ha egy igazán korrekt ételt ennél, amiben benne van minden, amiért az őszt szeretjük! Nemcsak a recept egyszerű, de a mosatlannal sem lesz sok dolgod: egyetlen serpenyőben elkészül az egész!
Szőlős csirkesült
Omlós csirkehús, aromás zöldségek és sült szőlő – bemutatjuk életed legkirályabb őszi fogását! Nem kell sok időt rászánnod, nem bonyolult, villámgyorsan fogyó étel, aminek a receptjét a vendégeid tuti, hogy elkérik majd tőled!
Chilis-fetás szőlősaláta
Ha extra lightosra vennéd a figurát, akkor itt ez a szőlősaláta, ami annyira könnyű, hogy alig hat rá a gravitáció! 🙂 Pekándióval és egy nagyon korrekt házi vinaigrette-tel csinos ebédet vagy vacsorát készíthetsz pillanatok alatt.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!