Hirdetés

A Sandwich Heaven több mint egy jó szendvicsező

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Több sztár bejelentkezett már, hogy szívesen indulna egy következő Sztárboxban – interjú Verebély Marcell senior kreatív producerrel

Csak a legvadabb álmaiban gondolta volna, hogy ekkora siker lesz a Sztárbox, az igazi eredménynek azonban azt tartja, hogy a műsor nemcsak vasárnap estéket pezsdíti fel, de két adás között is ez a téma az emberek között – mondja Verebély Marcell, aki májusban maga is bokszolni kezdett. A Sztárbox senior kreatív producerét megkérdeztük arról, hogy mi alapján választották ki a résztvevőket és döntöttek a meccsek párosításairól, hogy mi történt a háttérben Kabát Péter eszméletvesztése és az Istenes Bence-Rácz Jenő meccs körüli botrány alatt, hogy lesz-e jövőre is Sztárbox, de szóba került az is, miért tér vissza egy év szünet után az X-Faktor az RTL-re. 

Meglepetés luxusautó és 40 ezer eurós táska – Paulina mama férje tudja, hogy felesége kényeztetésre vágyik

Paulina mama és férje, Gábor már 30 éve házasok és egy bölcs férj tudja, hogy a hosszú élet titka a boldog társ. Felesége pedig igényli a luxust, így például a 40 ezer eurós saját tervezésű luxustáskákat. Ám a meglepetések sora itt nem ért véget, Gábor még mást is tartogatott a tarsolyában.

Előzetes: Zsuzsi pezsgővel önti nyakon Paulinát (12.08)

Paulináék leülnének Zsuzsival beszélni, de ismét katasztrófába torkollik a próbálkozás. A feszültség ráadásul ezután sem enyhül: Zsuzsi egy pohár pezsgővel nyilvánítja ki álláspontját a vakarószalont üzemeltető Paulinával szemben. A Város Királynői pénteken 19:45-kor folytatódik az RTL-en!

„Ha Paulinának nem tetszik, leküldjük a teraszra” – Zsuzsi Athénban mindenkit beavatott újabb vitájukba

Athénban égtek a tüzek, de nem az első modernkori olimpia helyszínén, hanem Zsuzsi szívében. Hevesen mesélt Paulina mamával való konfliktusáról Violettának és Móninak. „Nem bírták az ostromot!” – mondta. A történet után a többiek meg is ijedtek, hogy az üzletasszony vérmérséklete később még problémát okozhat a festői szépségű partin, ahová végül ketten meg sem érkeztek a forró helyzet miatt.

Egy újabb vita miatt kettészakadt A Város Királynői baráti társasága – ez történt a 3. részben

A Város Királynői 3. epizódjában egy két perces késés indította el a lavinát, ami ahhoz vezetett, hogy két táborra bomoljon a társaság. A nézeteltérés odáig fajult, hogy Laura, Anna, Paulina és édesanyja maguknak hívtak egy taxit, míg a többiek egy Rolls Royce-szal indultak el a divatbemutatóra. A barátnők között tomboló feszültség az ottani hangulatra is rányomta a bélyegét. 

„Takarodjál innen” – Paulinában elpattant valami, amikor Zsuzsi nyakon öntötte pezsgővel

Zsuzsi és Paulina kapcsolata újabb mélypontot ért el Athénban. Paulina egyértelművé tette, hogy Móni miatt érkezett és beszélni sem akar haragosával, mire Zsuzsi annyira felhúzta magát, hogy nyakon öntötte drága görög pezsgővel.

Mohai Tamás: Annyira butának éreztem magam visszanézve Az Árulókat

Mohai Tamás Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban első két napja után szomorú és dühös volt, amiért nem lehetett belőle gyilkos, később azonban látva a szereppel járó hatalmas nyomást, már örült neki, hogy ártatlan. Sokan mégis sokan gyanúsítani kezdték, egy idő után pedig úgy érezte, hogy már nem is akar küzdeni. „Ha az emberről azt hiszik, hogy büdös a lába, akkor onnantól büdös lesz a lába” – magyarázta, miért nem látta értelmét bizonygatni az ártatlanságát. Végül azonban átlendült a holtponton, összekapta magát, és megnyerte a játékot. Az rtl.hu-nak elmondta azt is, miben erősítette meg a műsor, és mit javasol a következő évadok játékosainak.

Az Éden Hotel bombázói egy szál bikiniben csábították el a srácokat

Az új játékos, Fanni érkezése felébresztette a féltékenységet Szaniban, Csenge pedig teljesen összeomlott a közelgő párválasztói ceremónia miatt. Később viszont fokozódott a mexikói hőség, amikor a lányok bikiniben lejtettek szexi táncot a medence partján.

Ezeket láttad már?