Hirdetés

Minket is magával ragadott a Liszt Ferenc tér legszerethetőbb helye, a Café Vian

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Itt lesz vége a karrierednek” – ezt üzente Sebestyén Balázs Joshi Bharatnak

Sebestyén Balázs ezúttal új vendégeket is fogadott a Gyertek át! kanapéján, köztük Joshi Bharatot, aki szerinte nem gondolta át, hogy mire vállalkozott. Szókimondó játékokból és szívatásból a sztárvetélkedő hatodik évadában sem lesz hiány. A harmadik rész már elérhető az RTL+-on. Streameld reklámok nélkül, egy hónapig ingyen!

Már a nevét is tudja Fresh Viki születendő gyermekének, akit testvére, Samu már nagyon vár

Viki ezt az évet szabta magának határidőnek, hogy ha idén összejön, akkor lesz testvére első gyermekének, Samunak. Fiát óvja a nyilvánosságtól, de azt elárulta, hogy nagyon izgatott a tesó érkezése miatt, sőt gyakran énekel is Viki pocakjának. Tavaszra várják a pici érkezését, de azt egyelőre nem árulta el, hogy fiút vagy lányt várnak.

Ez nagyon nem a Baywatch – emberpróbáló körülmények között, szörnyű tragédiákkal dolgoznak a mentőbúvárok

Bárczi Attila 2005 óta dolgozik a Fővárosi Tűzoltóparancsnokságnál mentőbúvárként. Gyerekként nem akart tűzoltó lenni, a vízalatti világ azonban hamar magával ragadta. Eleinte messzi utazásokra és kristálytiszta tengerre vágyott, az élet azonban úgy hozta, hogy ma már holttestek után kutat a víz alatt.

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Kármán Odett sírva fakadt a séfek kritikájától, Rácz Jenő pedig Járai Mátéban látta minden reményét

Csalódások és meglepetések jellemezték a Középdöntő harmadik napját, mivel több olyan versenyző, akikhez korábban a séfek nagy reményt főztek, alulteljesítettek, viszont egy híresség meglepte a zsűrit rátermettségével.

Bazsó nevelőtisztje ledobta a textilt a fiúknak

Pajkaszeg börtönviselt rosszfiújának ismét túl kell járnia nevelőtisztje eszén, ha továbbra is élvezni szeretné a szabadságát. Gerda pont rosszkor érkezett, és talán még ő sem gondolta, hogy mi vár majd rá a zsákfaluban… 

„Nem olyan jó a szájban, kemény, de puha” – Rácz Jenő zavarba hozta a lányokat

A séf szerette volna kiemelni, hogy a kék csapatnak nem sikerült eltalálnia a szárított zöldségek állagát, azonban a kétértelmű megfogalmazása miatt a versenyzők alig bírták visszafojtani nevetésüket. Hogy mit mondott Jenő, amit ennyire félreértelmeztek, kiderül a videóból!

Átjáróház – egy túlvilági szerelem története

Végre a mozikba került a fantasy elemekkel átszőtt szerelmes történet. Madarász Isti alkotásában Krisztián barátnője, Ági baleset áldozata lesz, szerelmük azonban a lány halála után is kitart. A koronavírus-járvány miatt a forgatás többször leállt, így volt idő csiszolni a történeten és a trükkökön is. Az Átjáróházban a fiatal színészek mellett szerepet kapott Kútvölgyi Erzsébet és Kulka János, kisebb szerepekben feltűnik Galla Miklós, Miller Dávid és a Pamkutya tagjai is.

Ezeket láttad már?