Hirdetés

Egy Hév-megállóban találod a város egyik legjobb reggelizőhelyét

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Sárközi Ákos és Rácz Jenő közös szimultánfőzéssel sokkolta a döntősöket

Ilyen még sosem volt A Konyhafőnök történetében: Sárközi Ákos és Rácz Jenő egyszerre főztek a döntősökkel. Jenő egy zelleres, májas, körtés főételt, Ákos pedig egy ehhez passzoló zelleres-körtés desszertet készített. A csavar pedig az volt, hogy ezeket a versenyzőknek velük párhuzamosan kellett lekövetnie.

Balogh Levente kifizette a földrajztanár elköltött megtakarítását – Cápák között Online Pitch

Mándli Péter a NapiSzámláló alkalmazással érkezett a Cápák elé. 2016 nyarán kezdett el érdekességeket gyűjteni, majd ezeket számokhoz fűzte. Célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket, ezért úgy döntött, 2023-ban elindítja webapplikációját. Ennek fejlesztéséhez most 5 millió forintra lenne szüksége, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

Fóliás Juci panelokat tuningolna a Cápákkal

Zsámboki Juditot sokan Fóliás Juciként ismerik a socail médiában. Férjével egy garázsból indították el családi vállalkozásukat, négy gyermekük mellett. A fóliás biznisz lényege, hogy szakik nélkül is szépíthetjük, felújíthatjuk otthonunkat. A vállalkozás fejlesztéséhez most 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért.

Szakadó eső, furfangos akadályok, csúszós pálya, de ha találkozik két szív, hat láb, akkor nincs lehetetlen

Az idei kutyás akadályfutó versenyen nemcsak a versenyzők, de hűséges társaik is izgatottan várták a rajtot. A start után rögtön egy kúszós-mászós akadály várta a bezsongott kutyákat és gazdáikat, akiket aztán néhány méter múlva jól le is hűtöttek a szervezők, egy vizes árokkal. Kívülről nézve felmerülhet bennünk jó néhány kérdés, esőben, sárban, meredek emelkedőn, csúszni, mászni, helyenként esni-kelni, sok-sok kilométert kutyával futni, mi lehet ebben olyan jó?

Balogh Levente olyan üzletbe fektet, ami a barátai problémáját is megoldaná

A Cápák nem értettek egyet a Connectini termékével kapcsolatban. Balogh Levente először tett egy fél ajánlatot a vállalkozóknak, arra várva, hogy valamelyik cápatársa is ráharap a lehetőségre, végül azonban egyedül vitte az üzletet, egy elég komoly kikötéssel.

Moldován András: Sose gyertek vissza!

A Budapest Retro Élményközpont vállalkozójából szinte harapófogóval kellett kihúzni a számokat, amitől megszólalt a vészharang a Cápák fejében. Végül csontvázak estek ki a szekrényből, amit Moldován András nem tudott tolerálni.  

Fördős Zé megvédte Kettel-Fülöp Flórát: „Az Ákos egy kicsit igazságtalan volt veled”

Sárközi Ákos egymásután sorolta fel, milyen hibákat talált Kettel-Fülöp Flóra tányérjain, azonban semmit sem dicsért meg. Ezt Fördős Zé tette hozzá, amikor ő is megkóstolta az egyetlen kék versenyző ételeit. Flóra könnyes szemekkel hallgatta végig a zsűritagok értékelését.

Horváth Geri egy perccel a főzés vége előtt mindent lesöpört a tányérjáról

Horváth Gergely nagyon aggódott miatta, hogy minden elemével elkészüljön 40 perc alatt. Ehhez képest egy perccel a főzés vége előtt kitalálta, hogy nem tetszik a tálalása, ezért újra kezdte az egészet.

Ezeket láttad már?