Hirdetés

Elmélkedés a zöldspárgáról

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Már a nevét is tudja Fresh Viki születendő gyermekének, akit testvére, Samu már nagyon vár

Viki ezt az évet szabta magának határidőnek, hogy ha idén összejön, akkor lesz testvére első gyermekének, Samunak. Fiát óvja a nyilvánosságtól, de azt elárulta, hogy nagyon izgatott a tesó érkezése miatt, sőt gyakran énekel is Viki pocakjának. Tavaszra várják a pici érkezését, de azt egyelőre nem árulta el, hogy fiút vagy lányt várnak.

A HÁZASODNA A GAZDA csapatába casting segédszerkesztőt keresünk!

Ha tv-s karrierre vágysz, kitartó vagy és kreatív, ha szívesen lennél egy reality műsor csapatának tagja, jelentkezz fényképes önéletrajzzal a munka3@ufashow.hu e-mail címen.

„Magamat választottam, nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. 

„Hozzám jössz feleségül?” – Zámbó Jimmy felteszi a nagy kérdést szeretőjének

A Király negyedik részében megelevenedik az InterPOP fesztivál – ahol Jimmy is fellép –, előkerül egy modell szerződés, majd egy lánykérésre is sor kerül. Keresd a sorozatot az RTL+ streamingszolgáltató kínálatában!

Alaposan gondolja át, hogy útnak indul-e vasárnap

Az idei ősz és tél egészen más időjárást hozott Európába, mint a tavalyi. Hétvégén viszont már itt lehet a szezon első komolyabb téli helyzete, érdemes tehát időben felkészülni.

Rejtélyes halállal végződött, soha nem látott botrányok övezték – A Királyban is megelevenedik az 1988-as InterPop Fesztivál

Zámbó Jimmyt és a Pa-dö-dőt is azon az InterPop Fesztiválon ismerte meg az ország, amelyikről A Király című sorozat legutóbbi része szólt. A dalversenyt a hazai popvilág legsötétebbjeként emlegetik, Hevesi Tamás annyira megsértődött, hogy meg sem állt Ausztráliáig. Megmutatjuk, hogyan idézték meg a Zámbó Jimmy sorozatban a rejtélyes halállal végződött fesztivált, és az ott feltűnt ma is aktív hírességeket.

Ez nagyon nem a Baywatch – emberpróbáló körülmények között, szörnyű tragédiákkal dolgoznak a mentőbúvárok

Bárczi Attila 2005 óta dolgozik a Fővárosi Tűzoltóparancsnokságnál mentőbúvárként. Gyerekként nem akart tűzoltó lenni, a vízalatti világ azonban hamar magával ragadta. Eleinte messzi utazásokra és kristálytiszta tengerre vágyott, az élet azonban úgy hozta, hogy ma már holttestek után kutat a víz alatt.

Ezeket láttad már?