Hirdetés

Így méregteleníts otthon, mielőtt beköszönt a bikini szezon

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Azahriah nyomdokaiba lép a rapsztárok új generációja: raktárból, éttermi konyháról, iskolapadból kerültek nagyközönség elé a 17-20 éves rapperek

Van, aki még be sem töltötte a tizennyolcat, de már több ezren tombolnak a koncertjén. Milliós lejátszású trapslágerek dalszerzője, valamint egy női rapper, Sisi is ott van a feltörekvő fiatal zenei tehetségek között, akikre egyre többen figyelnek itthon, és meghatározó szereplőivé válhatnak a hazai zenei életnek.

Az Álarcos énekes 2. évadának összes leleplezése egy videóban!

Az Álarcos énekes második évadában 16 álarcos szállt versenybe egymással. Íme a 16+1 leleplezés egy videóban!

„Feltett egy kérdést, és gyerekként mindig meg akartam válaszolni. Én ezt őrzöm Vágó Istvánról” – elbúcsúztatták a tévés legendát

Csütörtökön délután több százan – barátai, tisztelői, pályatársai és közéleti szereplők – együtt búcsúztak a tragikus hirtelenséggel elhunyt Vágó Istvántól a Szent István parkban. Az eseményen ott volt Vágó István családja is, a megemlékezők egy-egy szál fehér virágot helyeztek el a legendás televíziós fényképe elé. Arról, hogy tisztelői és rajongói miként emlékeznek vissza rá és a Legyen ön is milliomos! adásaira, a Fókusz forgatott.

„Figyelj, én vagyok a Király, te ki vagy?” – Szikora Robi a Jimmy Gálán idézte fel első közös munkájuk történetét

Idén néhány hónap csúszással ugyan, de újra megrendezték a Zámbó Jimmy Emlékkoncertet a legendás énekes családtagjai a Csepeli Munkásotthonban. A 23. gála is ékes bizonyítéka volt annak, hogy attól még, hogy meghalt a Király, a rajongók szeretete mit sem csökkent iránta. Fellépett Szikora Róbert, Zdroba Patrik és Ruszó Tibi is, Peter Srámek azonban kimaradt a meghívottak listájáról.

„Egy egészen más világ lesz, egy túlvilági élmény” – Suhajda Szilárd az Everestet sosem adta fel

Suhajda Szilárd és Klein Dávid 2017-ben próbálta megvalósítani minden magashegyi hegymászó álmát: meghódítani a Mount Everestet. A Fókusz stábja is ott volt 5344 méteren, az alaptáborban, végül Szilárd egy nap után kénytelen volt lejönni a kettes táborból, Dávid pedig a rendkívül erős szél miatt hagyta abba a csúcstámadást. A Fókusz riportjában felidézzük, mi minden vezetett odáig, hogy Szilárd újra megpróbálja meghódítani az Everestet. 

Istenes Bence ezt benézte! A Tippelj és vidd el! műsorvezetője vicceset bakizott

Tímea a Titkos X játékban szállt versenybe a hatszemélyes ülőgarnitúráért, amikor Istenes Bence hatalmasat bakizott. A Tippelj és vidd el! műsorvezetője azt hitte, hogy a játékos tévesztett, azonban néhány másodperc után ráeszmélt, hogy rosszul gondolta.

Klein Dávid is segíti a Mount Everesten eltűnt Suhajda Szilárd keresését

Több mint 24 órája nincs hír Suhajda Szilárdról, aki arra vállalkozott, hogy oxigénpalack és kísérő nélkül mássza meg a világ legmagasabb csúcsát, a 8848 méteres Mount Everestet. Utoljára szerda délután négy körül rögzítettek tőle GPS jelet. Szilárd feleségével, Timivel, aki egyben az expedíció sajtósa is, már ekkor is követni próbáltuk az eseményeket. A hegymászó szerda délelőtt 10 óra környékén jelentkezett be műholdas telefonon. Délután 4 órára a GPS sem frissült, és Szilárd műholdas telefonja is elérhetetlen volt. Nagyjából csütörtök délután 1 óra környékén sikerült elérni a nepáli kapcsolataikat, akik elmondták, hogy serpák indultak a magyar hegymászó keresésére. Klein Dávid, Suhajda Szilárd egykori társa segít Timiéknek óráról órára összerakni a képkockákat. 

Istenes Bence szíve megenyhült, így Gyuri kapott egy második esélyt, és bezsebelte a legértékesebb nyereményt

A Cserebere játékban ezúttal egy amerikai football egyesület, a Darazsak alapítója tehette próbára magát. György első nekifutásra az ötből egy termék értékét sem találta el, Istenes Bence azonban adott neki egy újabb lehetőséget a bizonyításra.

Ezeket láttad már?