Hirdetés

Nem kell hatost dobnod ahhoz, hogy királyi legyen a kávéd - irány a SixLetter!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez azért nem atomfizika” – Pirner Alma kiakadt Geszler Dorottyára

Dorottya egy diós kosárka elkészítését vállalta magára, azonban főzés közben jött rá, hogy teljesen elfelejtette a diókrém receptjét. Ezek után még egy olyan hibát vétett, amit Alma már nem tudott szó nélkül hagyni.

Lali megszívatta Kareszt: Egy ajándékot hagytam neked a vécében

A mulatós sztár bosszút állt barátja egész napos heccelése után, és este egy kellemetlen meglepetéssel tört borsot Karesz orra alá. 

„Amikor megnyertem, akkor ez még rosszabb lett” – Solyom Bernit megviselik a rosszindulatú kommentek

Többhónapnyi kőkemény munka és őrületes siker után, a csillogó színpadról vissza az erdélyi fenyvesek közé – elképesztő utat tett meg az elmúlt fél évben Solyom Berni, a X-Faktor 2022-es győztese.  A gyergyószentmiklósi lányt hazaérkezése után, otthonában látogattuk meg. A 17 éves lány nyíltan beszélt arról is, hogy milyen hatással vannak rá a negatív kommentek, és hogy egy óriási döntés előtt áll az egész család.

„Öltözz fel és húzzunk el innen!” – intim jelenetben mutatta meg idomait Döbrösi Laura

Anikó egy kellemes délutánt tervezett partnerével, ám a randi másfajta kalandokat tartogatott a fiatalok számára, mint amilyenre vágytak.

Nyerj egy különleges St. Hubertus ajándékcsomagot A mi kis falunkkal – második kör

Úgy érzed, te vagy A mi kis falunk legnagyobb rajongója, aki a pajkaszegiek minden lépéséről tud? Akkor töltsd ki a kvízt és szerezd meg az értékes nyereményeket!

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Vendégek lepték el a konyhát, igazi street food fesztivál alakult ki A Konyhafőnök VIP-ban

Elkezdődött a Középdöntő, ahol a versenyzőknek csapatokban főzve kellett pontokért küzdeniük. Az első napon azonnal mélyvízve dobta őket a zsűri, hiszen rendelésre kellett szervírozniuk az ételeket, ráadásul megannyi ismert vendégnek. A második feladatban sem lett könnyebb dolguk, hiszen egy pultnyi édesség várt arra, hogy elkészítsék őket.

Ezeket láttad már?