Hirdetés

Kanyar Bárkonyha: jó az irány, de van még mit csiszolni a keszthelyi bisztróban

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

30 éves lett Peter Srámek – igazi királyként ünnepelt az énekes

Királynak kijáró pompa és tisztelet fogadta Peter Srámeket szülőhazájában, a Felvidéken. Az RTL+-on futó Király című sorozat betétdalainak sikere az égbe repítette az énekes népszerűségét Szlovákiában is, így aztán 30. születésnapját nem akármilyen körülmények között ünnepelhette meg.

Fabó Emma egy napnál tovább még sosem volt távol a családjától

Fabó Emmának az volt a legnagyobb álma, hogy egyszer megmérettethesse magát a Survivorben és végig játssza. Noha egyetlen állattól iszonyodik, nem fél semmitől. Azt viszont még nem tudja, hogyan kezeli majd a családja hiányát, akiktől még sosem volt hosszabb ideig távol. Extra videónkban mesél róla, szerinte mennyire előny vagy hátrány, hogy 47 éves és arról is, számára mi az abszolút elfogadhatatlan a játékban. Survivor – Generációk harca október 2-től az RTL-en.

„Az ember próbál a citromból limonádét csinálni” – drogprevenciós előadásokat tart Herczeg Zoltán a börtön után

Tavaly október 21-én egy ellenőrzés során 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port találtak Herczeg Zoltánnál, akit hat hónapot töltött előzetesben, idén április 20-án engedték ki. Bár a nyomozás még tart, a divattervezőnek már most rengeteg terve van a jövőre nézve, például vidékre szeretne költözni. Hogy miért, az kiderül az interjúból.

Ki is pontosan a Konyhafőnök jubileumi évadának különleges figurája, Nagy Dani?

Nagy Dani Ákos séf csapatának a tagja. A sármos versenyző az Éjjel-Nappal Budapest szereplője volt, ahol Erik bőrébe bújt és egy rendőrt alakított. Most talán a konyhában még nehezebb a dolga, mint a sorozatban. De a Fókusz stábja most annak is utánajárt, mivel is foglalkozik a hétköznapokban, amikor éppen nem főz. És vajon sikerül-e befőznie magát a döntőbe és ő lesz-e az, aki megnyeri a jubileumi évadot és vele a 10.000.000 Ft-os főnyereményt? Kiderül hétköznap esténként a Fókusz után az RTL-en. 

Szoboszlai Dominik csapatával indul az új szezon

Az RTL idén is pályára lép – szeptember 21-től az RTL HÁROM csatornán és az RTL+ előfizetői számára újra beköszönt a fociláz!

Turkálóban találtak rá és még soha sem merték kimosni – Lengyel Tamást is meglepte Gyuri ikonikus tréningruhájának népszerűsége

Mint a szemük fényére – úgy vigyáznak A mi kis falunk öltöztetői Gyuri ikonikus tréningruhájára. Nem véletlen féltik ennyire, hiszen az országban mindössze ez az egy darab létezik belőle. A ruhát egy turkálóban találták, és Lengyel Tamás már a sorozat indulása előtti próbafelvételen is ezt viselte. A nyolc év alatt sok mindent átélt, kivéve a mosást, mosógépbe ugyanis egyszer sem merték betenni. A Fókusz most először mutatja be – a sorozat stylistjának vezetésével - azt nagy jelmezraktárat, ahol karakterek szerint tárolják a színészek viseleteit.  

Három törzs, extrém körülmények, még több fordulat – erre számíthatunk a Survivor új évadában

Hiába a paradicsomi környezet, a küzdelem most is pokoli lesz. A napi realityből a nézők három évadot már láthattak az utóbbi években. Azt gondolhatnák, már nem tartogathat meglepetéseket, ám idén először generációk csapnak össze. A mindenre elszánt civilek három törzsben teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. Már csak emiatt is minden eddiginél több fordulatra számíthatnak a nézők.

„Oldalra nézek, és látom, hogy potyognak a könnyei” – Henry Kettner barátnője az ágyban fekve sírta el magát

Henry Kettner nagy izgalmakkal vág bele a Nyerő Páros hetedik évadába, ám szerelme, Rebeka nem tagadja, mennyire fél a megmérettetés miatt, és arra is kíváncsi, hogy a párja milyen lesz a műsorban. A páros elárulta, hogy közülük Henry az ész, Rebeka pedig a szív. A lány olyannyira érzelgős, hogy egy TikTok-videón is el tud pityeregni, de barátja szerint emellett tud heves is lenni, főleg amikor kihúzza nála a gyufát. „Rám üvölt, és megmarad tíz percig a nyafi-hiszti, robbanékony a nő!” – mondta Kettner. 

Ezeket láttad már?